EXTRATIME

Κολυμπώντας με… τακούνια!

Με τα μάτια της Έλβης..
Κολυμπώντας με… τακούνια!

Με τα μάτια της Έλβης..

Αυτή η εβδομάδα θα είναι… υγρή! Οχι δε θέλω να μου κάνετε περίεργους συνειρμούς. Εννοώ ότι θα ασχοληθούμε με την γυναικεία κολύμβηση και μάλιστα θα «παίξουμε» με την αιώνια κόντρα ξανθού-μελαχρινού. Ξεκινάμε –και λόγω ταύτισης- με την ξανθιά κολυμβήτρια. Είναι 24 ετών. Και πρωταγωνίστρια σε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στου Ολυμπιακούς του Ρίο. Μιλάω για την Δανέζα Περνίλε Μπλούμε που κατέκτησε το χρύσο μετάλλιο στα 50μ. στην τελευταία Ολυμπιάδα.

Μέχρι τότε δεν είχε ιδιαίτερες σημαντικές ατομικές διακρίσεις και επιδόσεις.

Η νίκη της αυτή προκάλεσε φρενίτιδα στη Δανία και δικαιολογημένα αποτέλεσε την σημαιοφόρο της χώρας στην τελετή λήξης των αγώνων. Εγινε όχι μόνο η αθλήτρια αλλά και γενικότερα το πρόσωπο της χρονιάς και παραμένει έκτοτε στο προσκήνιο στην χώρα της, αλλά και εν γένει στην Σκανδιναβική χερσόνησο. Βέβαια η Μπλούμε δεν περιορίζεται μόνο στα του αθλήματος της. Αγαπά την μόδα, ενώ οι εμφανίσεις της σε διάφορες εκδηλώσεις είτε αθλητικές είτε μόδας έχουν αποτελέσει σημείο αναφοράς. Και φυσικά υπάρχουν και όλα τα γνωστά: πάμπολλες συνεντεύξεις και συμμετοχές σε εκπομπές,  δεκάδες εξώφυλλα σε γνωστά περιοδικά και διαφημίσεις  αθλητικών κολυμβητικών εμφανίσεων και όχι μόνο. Ξεχωρίζουν οι φωτογραφήσεις της με… εσώρουχα αλλά και κάποιες ακόμη πιο τολμηρές που κόβουν την ανάσα. Είδατε για σας δουλεύω φίλοι μου! Πάντως εμένα σα γυναίκα εκείνο που μου έκανε εντύπωση είναι το χιουμοριστικό βίντεο που είχε ανεβάσει στο οποίο κολυμπούσε με τακούνια!

Μολονότι η ίδια είναι χαμηλών τόνων, πολλοί δεν μπόρεσαν να χωνέψουν την νίκη της. Κάποιοι μίλησαν για ένα περίεργο κόντρα ρεύμα, που υπήρχε σε ορισμένες διαδρομές της πισίνας του τελικού. Αλλοι για χρήση φαρμακευτικών ουσιών. Χειρότερη όμως ήταν η δήλωση της συναθλήτριας της στην ομάδα της Δανίας Οττεσεν, που χαρακτήρισε τυχερή την νίκη της συμπατριώτισσας της, την οποία δεν θεωρούσε καλύτερη από τις υπόλοιπες κολυμβήτριες. Να ‘ταν η ζήλια ψώρα, λέω εγώ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κολυμπώντας με… τακούνια!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.