×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Έφη Αχτσιόγλου: Έχω σχέση με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο


    Sportime Team

Έφη Αχτσιόγλου: Έχω σχέση με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο


Την σχέση της με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, παραδέχτηκε μιλώντας στο RISE TV και τον Γιώργο Πασπαράκη η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.

Στο ερώτημα αν η κα Αχτσιόγλου θα έκανε σχέση με πολιτικό, η υπουργός Εργασίας απάντησε χαμογελώντας πως έχει σχέση με πολιτικό. Μάλιστα όταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε ποιος είναι αυτός ο πολιτικός με τον οποίο έχει σχέση, απάντησε πως αυτός είναι ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ακολουθεί ο διάλογος της Έφης Αχτσιόγλου με τον Γιώργο Πασπαράκη από το Rise TV.

Δημοσιογράφος: Σχέση με πολιτικό θα κάνατε;

Έφη Αχτσιόγλου: Έχω σχέση με πολιτικό (γέλια)

Δημοσιγράφος: Τι λέτε; Να τολμήσω να ρωτήσω κάτι παραπάνω;

Έφη Αχτσιόγλου: Ε, δεν ξέρετε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο; Α’ Αθηνών υποψηφιότητα (σ.σ. κάνοντας το σήμα της νίκης).

Είναι η πρώτη φορά που η υπουργός Εργασίας παραδέχεται δημόσια την σχέση της με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Μία φήμη που εδώ και καιρό σοβούσε στα δημοσιογραφικά γραρεία.

Σε επόμενη ερώτηση, αν έχει ψάξει ποτέ το κινητό του συντρόφου της η κα Αχτσιόγλου διερωτήθηκε: «Είστε καλά; Ξέρετε το νόμο του GDPR για τα προσωπικά δεδομένα;»

Γεννημένη το 1985 στα Γιαννιτσά, η Έφη Αχτσιόγλου ολοκλήρωσε με άριστα τις προπτυχιακές της σπουδές στη Νομική του ΑΠΘ, ενώ και το 2009 απέκτησε με άριστα το μεταπτυχιακό της πάνω στο Δημόσιο Δίκαιο και τις Πολιτικές Επιστήμες. Από το 2014 υπήρξε επιστημονική συνεργάτιδα της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στις Βρυξέλλες, ενώ έχει εργαστεί και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Το Νοέμβριο του 2016 κλήθηκε να αναλάβει το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Είναι δικηγόρος Θεσσαλονίκης και από τον Ιούλιο του 2014 επιστημονική συνεργάτιδα της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στις Βρυξέλλες.

Έχει εργαστεί, επίσης, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς και στον Τομέα Αστικού Δικαίου, Πολιτικής Δικονομίας και Εργατικού Δικαίου του Τμήματος Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από το 2009 ως το 2013, καθώς και ως ερευνήτρια στο Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου.


Τελευταία Νέα