×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Αυτοκτονία στο Μοσχάτο: Πώς ο 42χρονος κέρδισε την εμπιστοσύνη της 14χρονης


Sportime Team

Αυτοκτονία στο Μοσχάτο: Πώς ο 42χρονος κέρδισε την εμπιστοσύνη της 14χρονης


Αυτοκτονία στο Μοσχάτο: Μέσω της κόρης του γνώρισε ο 42χρονος ψιλικατζής στο Μοσχάτο την 14χρονη μαθήτρια, την οποία αποπλάνησε.

Η κοπέλα, μόλις έγινε γνωστή η σχέση των δύο αποφάσισε να αυτοκτονήσει, πέφτοντας χθες το μεσημέρι στις γραμμές του Ηλεκτρικού.

Ο 42χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος ψιλικών και πατέρας επίσης μίας 14χρονης, συνελήφθη την Τετάρτη, μία μέρα πριν την αυτοκτονία και ομολόγησε την σχέση με το ανήλικο κορίτσι.

Την σχέση της 14χρονης με τον 42χρονο είχε καταγγείλει στην αστυνομία ο πατριός της 14χρονης.

Είχε σχέση και με άλλη 14χρονη

Κατά την έρευνα που έγινε στο κινητό του 42χρονου διαπιστώθηκε ότι εκτός της 14χρονης διατηρούσε σχέση ήδη τρία χρόνια (από τα 14) με μία 17χρονη, γυμνές φωτογραφίες της οποίας βρέθηκαν στο κινητό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες η περιγραφή του 42χρονου για το πώς αποπλάνησε την 14χρονη και ότι ακολούθησε προκάλεσαν σοκ ακόμα και στους άνδρες της Αστυνομίας η οποίοι τον ανέκριναν.

Το χρονικό της σχέσης και η αυτοκτονία στο Μοσχάτο

Ο 42χρονος, όπως αποκάλυψε στους αστυνομικούς, γνώρισε τη μαθήτρια πριν από τρεις μήνες όταν πήγε ως πελάτισσα στο μαγαζί με ψιλικά που διατηρούσε. Κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της και σύναψε σχέση μαζί της.

Σύμφωνα με περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων, το κορίτσι αφού πρώτα επικύρωσε κανονικά το εισιτήριό του, έστειλε μήνυμα σε φίλο της με το κινητό της τηλέφωνο ότι θα αυτοκτονήσει και λίγα λεπτά αργότερα προέβη στο απονενοημένο διάβημα.

Στην τσέπη της 14χρονης βρέθηκε σημείωμα που απευθυνόταν στον 42χρονο, στο οποίο έγραφε ότι δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς αυτόν. Οι τραγικοί γονείς της λιποθύμησαν όταν έμαθαν, στο σταθμό του Ηλεκτρικού που είχαν σπεύσει ότι η κόρη τους ήταν νεκρή.