ΑΤΖΕΝΤΑ

2008 (9/12): Σαν σήμερα η κηδεία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου (vids)

Σαν σήμερα (9/12) στις 9 Δεκεμβρίου του 2008 τελέστηκε η κηδεία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στο Νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου. Ο 16χρονος μαθητής είχε χάσει τη ζωή του λίγες μέρες νωρίτερα από σφαίρα ειδικού φρουρού στα Εξάρχεια
2008 (9/12): Σαν σήμερα η κηδεία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου (vids)

Σαν σήμερα (9/12) στις 9 Δεκεμβρίου του 2008 τελέστηκε η κηδεία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στο Νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου. Ο 16χρονος μαθητής είχε χάσει τη ζωή του λίγες μέρες νωρίτερα από σφαίρα ειδικού φρουρού στα Εξάρχεια.

Στην κηδεία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, ενώ έξω από το νεκροταφείο είχαν σημειωθεί συγκρούσεις ανάμεσα σε διαδηλωτές και δυνάμεις των ΜΑΤ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας (9/12)

Γενικότερα το κέντρο της Αθήνας θα μετατραπεί σε πεδίο μάχης εκείνες της ημέρες, με την τα πλάνα να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής καλεί τους αρχηγούς των κομμάτων για διαβουλεύσεις, ενώ έχει απευθύνει διάγγελμα στο οποίο θα κάβνει κάνει λόγο για εκμετάλλευση ενός θλιβερού γεγονότος.

«Αυτές οι μέρες είναι του Αλέξη» φώναζαν από την πλευρά τους οι διαδηλωτές που τις επόμενες ημέρες πλημμύρισαν τους δρόμους της Αθήνας και άλλων πόλεων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «2008 (9/12): Σαν σήμερα η κηδεία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.