Μαρινάκης: Γίνεται επίσημα πρόεδρος του Ολυμπιακού


Sportime Team

Μαρινάκης: Γίνεται επίσημα πρόεδρος του Ολυμπιακού


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σαν σήμερα στις 31 Δεκεμβρίου του 2010 γίνεται πρόεδρος του Ολυμπιακού και παίρνει την σκυτάλη από τον Σωκράτη Κόκκαλη.

Χαραγμένη στη μνήμη όλων των φιλάθλων του Ολυμπιακού θα μείνει η 31 Δεκεμβρίου του 2010. Εκείνη την ημέρα Ο Σωκράτης Κόκκαλης αποχώρησε και τυπικά από την προεδρία των «Ερυθρόλευκων».

Έτσι την ανέλαβε και έγινε και επίσημα ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της πειραϊκής ομάδας.

Ο κ. Κόκκαλης παρέμεινε απλό μέλος της ΠΑΕ και πρώτος αντιπρόεδρος ανέλαβε ο γιος του Σωκράτης!.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας (31/12)

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στα γραφεία του Συλλόγου, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατά τη διάρκεια της οποίας εγκρίθηκαν οι οικονομικές καταστάσεις και εξελέγη νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Ευάγγελος Μαρινάκης

Α’ Αντιπρόεδρος: Σωκράτης Κόκκαλης του Σωκράτη

Β’ Αντιπρόεδρος: Σωκράτης Κομινάκης

Γ’ Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Λούβαρης

Δ’ Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Μώραλης

Δ/νων Σύμβουλος: Ιωάννης Βρέντζος

Μέλη: Σωκράτης Π. Κόκκαλης, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, Σταύρος Νταϊφάς, Κωνσταντίνος Μπαρμπής, Μιχάλης Κουντούρης, Ανδρέας Νασίκας, Νικόλαος Τραυλός, Αντώνιος Ρογκόπουλος και Αναστάσιος Τσούφης».

Ο νέος ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού δήλωσε: «Πραγματικά είναι μια πολύ σημαντική η σημερινή ημέρα για μένα. Τόσο από τη φίλαθλή μου πλευρά, όσο και από την επίσημη θέση μου, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Σωκράτη Κόκκαλη, για όλα όσα προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ».

Στα δέκα χρόνια παρουσίας του κ. Μαρινάκη η ομάδα του Πειραιά έχει κατακτήσει 8 πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα Ελλάδος στο ποδόσφαιρο.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news