×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ρίο 2016: Όταν ο Λευτέρης Πετρούνιας δόξαζε την Ελλάδα! (vid)


    Ιωσήφ Σηφάκης

Ρίο 2016: Όταν ο Λευτέρης Πετρούνιας δόξαζε την Ελλάδα! (vid). Ήταν 15 Αυγούστου 2016 όταν ο Λευτέρης Πετρούνιας κατακτούσε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης σε όλους τους Έλληνες.


Ήταν 15 Αυγούστου 2016 όταν ο Λευτέρης Πετρούνιας κατακτούσε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης σε όλους τους Έλληνες.

Μόλις ένα λεπτό, όσο διαρκούσε το πρόγραμμά του στους κρίκους, έφτανε στον Λευτέρη Πετρούνια για να κερδίσει αιώνια δόξα και να σηκώσει την Ελλάδα στα ουράνια, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο!

Παρότι αγωνίστηκε 2ος στην σειρά, έκανε ένα απίθανο πρόγραμμα και συγκέντρωσε 16.000 βαθμούς!

Ο Βραζιλιάνος Ζανέτι, χρυσός Ολυμπιονίκης στο Λονδίνο, αγωνίστηκε τελευταίος και οι κριτές του έδωσαν 15.766 και βγήκε 2ος, ενώ ο Ρώσος Αμπλιαζίν συγκέντρωσε 15.700 και ανέβηκε στο 3ο σκαλί του βάθρου.

Έτσι ο «άρχοντας των κρίκων» έφτασε σ’ ένα σπάνιο επίτευγμα, αφού έγινε ταυτόχρονα κάτοχος του Ολυμπιακού, του παγκόσμιου και του ευρωπαϊκού τίτλου στο ίδιο αγώνισμα!

Μόνο ο Δημοσθένης Ταμπάκος είχε πετύχει κάτι ανάλογο στο παρελθόν, κερδίζοντας διαδοχικά τους τρεις βαρύτιμους τίτλους, επίσης στους κρίκους, μεταξύ 2003 και 2004.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα