Νωρίτερα διαβάσατε στο Sportime για τα 10 προϊόντα που αξίζει να αγοράσεις στη Black Friday. Τι ψάχνουν λοιπόν οι Έλληνες φέτος;

Για ποια προϊόντα ενδιαφέρονται οι Έλληνες φέτος στη Black Friday;

Νωρίτερα διαβάσατε στο Sportime για τα 10 προϊόντα που αξίζει να αγοράσεις στη Black Friday. Τι ψάχνουν λοιπόν οι Έλληνες φέτος;

Πρόκειται για την αγαπημένη μέρα των απανταχού καταναλωτών. Για άλλη μια χρονιά, οι καταναλωτές στην Ελλάδα περίμεναν με αγωνία τις προσφορές των καταστημάτων.

Η περίοδος προσφορών υπό την επιρροή της Black Friday αναμένεται πρακτικά να φθάσει έως και την Τρίτη 30 Νοεμβρίου, λίγο μετά δηλαδή από την Cyber Monday (μέρα προσφορών από τα ηλεκτρονικά καταστήματα), κλείνοντας τελικώς έναν ολόκληρο μήνα προσφορών.

Να σημειωθεί ότι ο Νοέμβριος ξεκίνησε με το 15νθήμερο με τις ενδιάμεσες χειμερινές εκπτώσεις ενώ από τις 19 Νοεμβρίου ξεκίνησαν οι προσφορές των μεγάλων αλυσίδων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών.

Η εμπορική πρακτική έχει ούτως ή άλλως αποκτήσει μεγαλύτερη διάρκεια τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, φέτος οι επιχειρήσεις διάλεξαν να επιμηκύνουν ακόμη περισσότερο το διάστημα εκδήλωσης προσφορών, που τείνει πλέον στο 10ήμερο.

Τι ψάχνουν οι καταναλωτές την Black Friday

Πάμε λοιπόν να δούμε ποιες είναι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις στο skroutz.gr. Όπως είναι λογικό τα τεχνολογικά προϊόντα κυριαρχούν, με τα iphone και γενικότερα smartphone να έχουν τον πρώτο λόγο.

Από ‘κει και πέρα, ακολουθούν τα προϊόντα σπιτιού, όπως ψυγειοκαταψύκτες, αλλά και τα ρούχα με την nike πρώτη. Πιο πίσω στην ιεραρχία βρίσκουμε προϊόντα υγείας και ομορφιάς, παιδικά -βρεφικά, ενώ υπάρχουν αναζητήσεις και για αυτοκίνητα.