×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μπορείτε και καλύτερα από 70 ευρώ τη μέρα και 7 κιλά ρυζι


Sportime Greece

Μπορείτε και καλύτερα από 70 ευρώ τη μέρα και 7 κιλά ρυζι


Με αφορμή την τελευταία διαφήμιση της Uncle Ben’s με τον Λευτέρη Πετρούνια μας δίνεται η αφορμή να φέρουμε στο προσκήνιο ένα θέμα… εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Οι περισσότερες εταιρείες προσπαθούν να δίνουν πάντα το παρών σε κοινωνικά θέματα, έμπρακτα, με δωρεές, ενέργειες κλπ. Σχεδόν πάντα όμως η αίσθηση ειναι πάντα η ίδια.. Μπορούνε και καλύτερα.

Στην τελευταία διαφήμιση της Uncle Ben’s ο Λευτέρης Πετρούνιας επιστρατεύτηκε από τη διαφημιστική για να ενημερώσει αρχικά τον κόσμο πως η εταιρεία έχει μειώσει την χρήση νερού για την καλλιέργεια του ρυζιού. Ένα πολύ σημαντικό περιβαλλοντολογικό επίτευγμα, φυσικά. Η διαφήμιση κλείνει με τον Λευτέρη Πετρούνια να ενημερώνει πως για κάθε αγορά προϊόντος Uncle Bens η εταιρεία θα δώσει μια δωρεά στην Τράπεζα Τροφίμων που στηρίζει τις ευπαθείς ομάδες. Μάλιστα οπτικά ο τηλεθεατής βλέπει το μήνυμα «1 αγορά = 1 δωρεά». Τι λένε όμως τα ψιλά γράμματα;
«Μια δωρεά αντιστοιχεί σε 0,01Ε στην τράπεζα Τροφίμων και μέχρι τη συμπλήρωση 500.000 πωλούμενων τεμαχίων Uncle Ben’s. Επιπλέον θα δοθούν συνολικά και 500 kg ρύζι για τις ανάγκες τις Τράπεζας Τροφίμων.. Ισχύει για αγοράς από 1.9 – 10.11.20»

Με άλλα λόγια για την ενέργεια αυτή η Uncle Ben’s θα δώσει συνολικά για 71 μέρες το πολύ 5,000 ευρώ. Δηλαδή κατά μέσο όρο 70 ευρώ τη μέρα και περίπου 7 κιλά ρύζι.

Για να μην παρεξηγηθούμε, κάθε βοήθεια που δίνετε σε συνανθρώπους μας είναι πολύτιμη. Όμως ρε παιδιά…. μπορείτε και καλύτερα…

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ


Sportime News