Δημήτρης Φιλιππίδης για Νίκο Παπαδογιάννη: «Φασιστικό να διαχωρίζεις τους Ελληνες σε εσωτερικού και εξωτερικού»


Sportime Team

Δημήτρης Φιλιππίδης για Νίκο Παπαδογιάννη: «Φασιστικό να διαχωρίζεις τους Ελληνες σε εσωτερικού και εξωτερικού»


Ο συνεργάτης του Sportime, Δημήτρης Φιλιππίδης. μίλησε για το twitter του Νίκου Παπαδογιάννη στο thestival.gr

Για το Sportime και τους εργαζομένους του μιλά αρκετές φορές. Γνωρίζουμε πως είμαστε στα… favourites του Νίκου Παπαδογιάννη. Το να σχολιάζει τις πρωτοσέλιδά μας, συνηθίζεται. Το να προσπαθεί να διαχωρίσει τους Έλληνες πάει πολύ. Η ελληνική Ομογένεια απαγορεύεται να λοιδορείται.

Το τιτίβισμα του Νίκου Παπαδογιάννη που προκάλεσε την αντίδραση των Ελλήνων που ζουν στην Αμερική και ακολούθως αφαίρεσε από τον λογαριασμό του.

Ο συνεργάτης του Sportime και διευθυντής του Hellas FΜ, Δημήτρης Φιλιππίδης, σχολίασε στο thestival.gr.

«Κάποιος μπορεί να έχει την οποιαδήποτε άποψη για οποιοδήποτε θέμα. Πολιτικό, αθλητικό, κοινωνικό. Αυτό όμως που είναι απαράδεκτο, είναι ένας δημοσιογράφος που υβρίζει και προκαλεί, για να κερδίσει μερικά κλικ και να κερδίσει μερικούς παραπάνω αναγνώστες, καθώς φαντάζομαι τα κείμενα του πλέον δεν έλκουν. Το να μιλήσει κάποιος για την ομογένεια με τον κατάπτυστο αυτόν τρόπο, αποδεικνύει πολύ απλά το ότι είναι ανιστόρητος, αγνοώντας είτε από ημιμάθεια, είτε από πρόθεση την διαρκή προσφορά του απόδημου Ελληνισμού στην πατρίδα. Ένας δημοσιογράφος που ταυτίζει την ομογένεια με τα επεισόδια στην Ουάσιγκτον και επιτίθεται στο δικαίωμα της ψήφου των αποδήμων! Προφανώς το κάνει για κομματικούς λόγους και ιδεολογικές αγκυλώσεις καθώς ξέρει ότι οι Έλληνες που ζουν εκτός Ελλάδος, δακρύζουν ακόμα στον Εθνικό ύμνο και την σημαία, αξίες άγνωστες στον «γκουρού» της αθλητικής δημοσιογραφίας. Ο κ. Παπαδογιάννης μπορεί να είναι κακός, μέτριος ή καλός δημοσιογράφος αλλά σίγουρα είναι εξαιρετικός στο προπαγανδίζειν και στην στράτευση του στο πλευρό της αριστερής εθνομηδενιστικής προπαγάνδας! Είναι άθλιο να μιλάει για φασίστες κάποιος αποδεικνύοντας με τον τρόπο του ότι ο ίδιος είναι περισσότερο φασίστας! Όπως φασιστικός είναι ο διαχωρισμός σε Έλληνες εξωτερικού και εσωτερικού».

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ. 


Sportime Extras