×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Δείτε πόσο έχει γεράσει τον Τσίπρα η εξουσία


    Sportime Team

Δείτε πόσο έχει γεράσει τον Τσίπρα η εξουσία


Μπορεί να είναι ακόμα νέος άνθρωπος, στα 45 του χρόνια, όμως η εξουσία έχει γεράσει τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και αυτό δεν είναι απλά μία φράση.

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει γεννηθεί στις 28 Ιουλίου 1974 και είναι ο εν ενεργεία Πρωθυπουργός της Ελληνικής Δημοκρατίας και πρόεδρος του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Έχει καταγωγή από το Αθαμάνιο και την Ελευθερούπολη. Αποφοίτησε από το Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων. Σπούδασε στο ΕΜΠ Πολιτικός Μηχανικός απ’ όπου αποφοίτησε το 2000. Το 2003 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στην Πολεοδομία-Χωροταξία στο ΕΜΠ.

Το 2008 εξελέγη πρόεδρος του ΣΥΝ ενώ στις εκλογές του 2009 εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Αθήνας και ανέλαβε πρόεδρος της Κοινοβουλετικής Ομάδας.

Στις εκλογές του 2012 ο ΣΥΡΙΖΑ αναδείχθηκε σε δεύτερο κόμμα και ο ίδιος κατέλαβε τη θέση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ αναδείχθηκε πρώτο κόμμα και ο Αλέξης Τσίπρας σε συνεργασίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες έκανε κυβέρνηση.

Στο διάστημα της διακυβέρνησης της χώρας από τον Αλέξη Τσίπρα πολλές ήταν οι δύσκολες καταστάσεις που έπρεπε να χειριστεί, από την πιθανή έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη έως τα μνημόνια, τη μείωση των συντάξεων και του αφορολόγητου. Δύσκολη δουλειά.

Να δούμε όμως πόσο έχει επηρεαστεί από την εξουσία; Πόσο έχει γεράσει;

Όπως βλέπετε ο πρωθυπουργός έχει πλέον άσπρες τρίχες, ρυτίδες μετώπου, ρυτίδες μύτης, μαύρους κύκλους, ρυτίδες μεσοφρύου, πόδι χήνας και ρυτίδες θλίψης.

Μία σύγκριση με το παρελθόν θα σας… πείσει ότι η εξουσία γερνά. Να τα βλέπουν αυτά όσοι… εποφθαλμιούν την θέση του.