×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Δείτε την απίστευτη ιστορία αυτής της κοπέλας


    Sportime Team

Δείτε την απίστευτη ιστορία αυτής της κοπέλας


Τι λένε Γιουλάνα Γιουσέφ και είναι μία πανέμορφη κοπέλα με ένα ιδιαίτερο σημάδι στο σώμα της. Είναι ένα σημάδι που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της πλάτης και το στομάχι της και το οποίο έως τα 14 της χρόνια ήταν ο εφιάλτης της. «Ήμουν μία αγελάδα, μία αντιλόπη, ένα… σκυλί δαλματίας» θα πει στην Mirror. Αυτά έλεγαν γι αυτή τα παιδιά της ηλικίας της και την έκαναν να ντρέπεται γι αυτό που είναι. Να ντρέπεται που τα άλλα παιδιά δεν ήθελαν να καθίσουν δίπλα της.

Η Γιουλάνα μεγάλωσε στην Κρακοβία της Πολωνίας και έμαθε από τα οκτώ της χρόνια, όταν κατάλαβε πως οι άλλοι την βλέπουν περίεργα πως ήταν διαφορετική. Kατάλαβε πως το μπάνιο σε μία παραλία δεν ήταν απλή υπόθεση. «Μοιάζεις με μαϊμού» ήταν ένα από τα χειρότερα σχόλια που άκουσε στην εφηβεία της. Όλα όμως άλλαξαν. Μεγαλώνοντας κατάλαβε ότι δεν γινόταν να συνεχιστεί αυτό. Έπρεπε να μάθει να αγαπά το σώμα της. Και αυτό έκανε. Δεν ήταν η μόνη με αυτή την ιδιαιτερότητα. Άνοιξε έναν λογαριασμό στο Instagram (τώρα έχει περί τους 100.000 followers) και πήρε την ζωή από τα… μαλλιά.

«Νιώθω υγιείς, χαρούμενη και όμορφη, με αυτοπεποίθηση και σέξι», θα πει ενώ μιλάει σε διαλέξεις για το πως είναι να ζει κανείς μια κανονική ζωή με γενετήσιο σημάδι στο σώμα του.