ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ»: Συνεχίζονται οι αιτήσεις

Κανονικά θα συνεχιστεί και το πρωί της Τρίτης η υποβολή αιτήσεων για το «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ».
«Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ»: Συνεχίζονται οι αιτήσεις

Ομαλά συνεχίζεται η υποβολή των αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» στις περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας και Δυτικής Ελλάδας, ενώ όπως αναφέρει το υπουργείο η διαδικασία θα συνεχιστεί κανονικά και το πρωί της Τρίτης.

Τη Δευτέρα, η οποία ήταν και η πρώτη μέρα υποβολής των αιτήσεων 14.500 ενδιαφερόμενοι καταχωρούσαν στοιχεία, 6.500 βρίσκονταν στο τελικό στάδιο και περίπου 500 αιτήσεις έχουν ολοκληρωθεί και πρωτοκολληθεί.

Μάλιστα το υπουργείο ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Οι όποιες καθυστερήσεις ανέκυψαν στη λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, σύντομα αντιμετωπίστηκαν. Πάνω από 10.000 ενδιαφερόμενοι έχουν ξεκινήσει να καταχωρούν στοιχεία, περίπου οι μισοί βρίσκονται στο τελικό στάδιο και ήδη κάποιες εκατοντάδες αιτήσεις έχουν ολοκληρωθεί και πρωτοκολληθεί.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα ουδείς κατάφερε να προχωρήσει πέραν του δεύτερου βήματος της ηλεκτρονικής πλατφόρμας και άρα ουδείς ολοκλήρωσε τη διαδικασία, ώστε να λάβει αριθμό πρωτοκόλλου. Οι πρώτοι αριθμοί χορηγήθηκαν σήμερα και αφορούν αποκλειστικά τις περιφέρειες για τις οποίες έχει ενεργοποιηθεί η δυνατότητα υποβολής αίτησης.

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, η ροη των αιτούντων τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κινηθεί σε φυσιολογικά πλαίσια και η ηλεκτρονική πλατφόρμα να συνεχίσει να λειτουργεί ομαλά».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ»: Συνεχίζονται οι αιτήσεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.