ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειστός  ο σταθμός του μετρό Πανεπιστήμιο το απόγευμα

Κλειστός θα παραμείνει σήμερα, από τις 16:30 το απόγευμα ο σταθμός «Πανεπιστήμιο» του μετρό, καθώς θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση αλληλεγγύης στους Κούρδους της Αφρίν. Η συγκέντρωση διοργανώνεται από τη ΛΑΕ στα Προπύλαια σε συνεργασία με οργανώσεις Κυπρίων στην Ελλάδα καθώς και Κούρδους που ζουν στη χώρα μας. Να σημειωθεί ακόμα πως αύριο Τετάρτη, στάση εργασίας θα...
Κλειστός  ο σταθμός του μετρό Πανεπιστήμιο το απόγευμα

Κλειστός θα παραμείνει σήμερα, από τις 16:30 το απόγευμα ο σταθμός «Πανεπιστήμιο» του μετρό, καθώς θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση αλληλεγγύης στους Κούρδους της Αφρίν.

Η συγκέντρωση διοργανώνεται από τη ΛΑΕ στα Προπύλαια σε συνεργασία με οργανώσεις Κυπρίων στην Ελλάδα καθώς και Κούρδους που ζουν στη χώρα μας.

Να σημειωθεί ακόμα πως αύριο Τετάρτη, στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν και τα τρόλεϊ.

Η στάση εργασίας θα ξεκινήσει από τις 12:00 ως τις 17:00, ενώ τα τρόλεϊ θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 11:00 το πρωί.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κλειστός  ο σταθμός του μετρό Πανεπιστήμιο το απόγευμα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.