ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης – Εγκρίθηκε η πληρωμή για το Μάρτιο

Εγκρίθηκε, έπειτα από απόφαση της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου η οποία αναρτήθηκε στη «Διαύγεια», η πληρωμή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, για το Μάρτιο. Πιο συγκεκριμένα, εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης συνολικού ποσού 62.474.604,71 ευρώ για την πληρωμή μηνός Μαρτίου σε 284.795 δικαιούχους του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης». Τέλος να σημειωθεί πως η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ...
Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης – Εγκρίθηκε η πληρωμή για το Μάρτιο

Εγκρίθηκε, έπειτα από απόφαση της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου η οποία αναρτήθηκε στη «Διαύγεια», η πληρωμή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, για το Μάρτιο.

Πιο συγκεκριμένα, εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης συνολικού ποσού 62.474.604,71 ευρώ για την πληρωμή μηνός Μαρτίου σε 284.795 δικαιούχους του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης».

Τέλος να σημειωθεί πως η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή προκειμένου οι πολίτες να υποβάλουν τις αιτήσεις τους όποτε το επιθυμούν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης – Εγκρίθηκε η πληρωμή για το Μάρτιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.