ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πυρά» Σπυράκη κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Ποιες ενέργειες έχει κάνει για να επιστρέψουν οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί;»

Αναφερόμενη στο θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών αλλά και τις κινήσεις για την επιστροφή τους, η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης. Η Μαρία Σπυράκη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεκαπέντε ημέρες μετά το σύνηθες – κατά τον Πρωθυπουργό – επεισόδιο, θέλω να ρωτήσω ποιος εκφράζει το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, ο κ....
«Πυρά» Σπυράκη κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Ποιες ενέργειες έχει κάνει για να επιστρέψουν οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί;»

Αναφερόμενη στο θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών αλλά και τις κινήσεις για την επιστροφή τους, η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης.

Η Μαρία Σπυράκη ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Δεκαπέντε ημέρες μετά το σύνηθες – κατά τον Πρωθυπουργό – επεισόδιο, θέλω να ρωτήσω ποιος εκφράζει το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, ο κ. Καμμένος συνώνυμος του “εξαφανισμένος” που αποκαλεί “ομήρους” τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς ή ο κ. Κουβέλης που αποκαλεί “υπερτροφικό” τον λόγο του προϊσταμένου του;» ενώ αναρωτήθηκε ποιες πρωτοβουλίες έλαβε η κυβέρνηση προκειμένου να επιστρέψουν στην Ελλάδα οι δύο στρατιωτικοί.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Πυρά» Σπυράκη κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Ποιες ενέργειες έχει κάνει για να επιστρέψουν οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί;»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.