ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στο Αγαθονήσι: Βυθίστηκε λέμβος – Έξι νεκροί

Έξι νεκροί είναι ο απολογισμός της τραγωδίας που έλαβε χώρα το πρωί του Σαββάτου στο Αγαθονήσι, όταν το ξύλινο σκάφος στο οποίο επέβαιναν βυθίστηκε. Νεκροί έχουν ανασυρθεί μέχρι τώρα, ένας άνδρας, μία γυναίκα και τέσσερα ανήλικα παιδιά ενώ οι αιτίες του δυστυχήματος παραμένουν αδιευκρίνιστες. Από τη λέμβο κατάφεραν να βγουν στη στεριά δύο γυναίκες και...
Τραγωδία στο Αγαθονήσι: Βυθίστηκε λέμβος – Έξι νεκροί

Έξι νεκροί είναι ο απολογισμός της τραγωδίας που έλαβε χώρα το πρωί του Σαββάτου στο Αγαθονήσι, όταν το ξύλινο σκάφος στο οποίο επέβαιναν βυθίστηκε.

Νεκροί έχουν ανασυρθεί μέχρι τώρα, ένας άνδρας, μία γυναίκα και τέσσερα ανήλικα παιδιά ενώ οι αιτίες του δυστυχήματος παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Από τη λέμβο κατάφεραν να βγουν στη στεριά δύο γυναίκες και ένας άνδρας, ενώ αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση του λιμενικού σώματος με ένα πλοίο ανοιχτής θαλάσσης, δύο πλωτά, μία κανονιοφόρο του πολεμικού ναυτικού, τρία αλιευτικά σκάφη,ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας, σκάφος της frontex καθώς και ορισμένα παραπλέοντα πλοία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραγωδία στο Αγαθονήσι: Βυθίστηκε λέμβος – Έξι νεκροί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.