ΚΟΙΝΩΝΙΑ

100.000 δολάρια από τον Ερυθρό Σταυρό της Κίνας για τους πυρόπληκτους

«Κάθε συνεισφορά είναι σημαντική, ξεκινώντας από ένα ευρώ και φθάνοντας όσο μπορεί κανείς να προσφέρει»
100.000 δολάρια από τον Ερυθρό Σταυρό της Κίνας για τους πυρόπληκτους

Δωρεά 100.000 δολαρίων στους πληγέντες από τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου, πραγματοποίησε την Πέμπτη ο Ερυθρός Σταυρός της Κίνας.

Όπως γνωστοποιήθηκε η επιταγή Παραδόθηκε στον πρόεδρο του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από τον υπεύθυνο της κινεζικής Πρεσβείας Wang Qiang.

Ο πρόεδρος του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Νικόλαος Οικονομόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Κάθε συνεισφορά είναι σημαντική, ξεκινώντας από ένα ευρώ και φθάνοντας όσο μπορεί κανείς να προσφέρει. Στην περίπτωση του Κινέζικου Ερυθρού Σταυρού η δωρεά είναι πολύ σημαντική».

Και συνέχισε λέγοντας:

«Αυτά τα κεφάλαια που συγκεντρώνουμε, τα οποία θα δοθούν στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, μέχρι το τελευταίο ευρώ, είναι πολύ σημαντικά, καθώς και η ψυχολογική και κοινωνική βοήθεια που παρέχουμε.Σε συντονισμό με τη Διεθνή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός θα εκτελέσει πρόγραμμα εννέα μηνών για να βοηθήσει τους πυρόπληκτους σε Κινέτα, Μάτι και Ραφήνα».

«Πιστεύουμε ότι με την προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του ελληνικού λαού, οι πληγέντες από την καταστροφή θα ξεπεράσουν αυτή την προσωρινή δυσκολία και θα ξαναχτίσουν τα σπίτια τους. Είμαστε δίπλα σας», είπε ο Wang με τη σειρά του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «100.000 δολάρια από τον Ερυθρό Σταυρό της Κίνας για τους πυρόπληκτους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.