×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

112: ΕΚΤΑΚΤΟ! Νέο μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας


Αλέξανδρος Κωτάκης

112: ΕΚΤΑΚΤΟ! Νέο μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας


ΕΚΤΑΚΤΟ μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας μέσω του αριθμού 112 έφτασε στα κινητά των περισσότερων Ελλήνων πολιτών, στις 17:36 το απόγευμα της Πέμπτης (3/9). Με αυτό οι πολίτες ενημερώνονταν για «πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς» στην Αττική για αύριο Παρασκευή (4/9).

112: «Αποφύγετε ενέργειες που ενδέχεται να προκαλέσουν πυρκαγιά», είναι το κεντρικό νόημα του μηνύματος της πολιτικής προστασίες προς τον κόσμο. Να σημειώσουμε οτι το μήνυμα εκτός γραπτό εστάλη ταυτόχρονα και σε ηχητική μορφή.

Μάλιστα οι Αρχές ζητούν από τους πολίτες να μπουν στην ιστοσελίδα προκειμένου να ακολουθήσουν τις οδηγίες προστασίας www.civilprotection.gr/el

Επιπλέον υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι «Αύριο, 4 Σεπτεμβρίου, μεγάλο μέρος της χώρας μας θα βρίσκεται σε συνθήκες ευνοϊκές για εκδήλωση πυρκαγιάς. Αύριο είναι η πιο δύσκολη ημέρα του φετινού καλοκαιριού, με δείκτη επικινδυνότητας 4 σε 17 Νομούς της επικράτειας.

Για το λόγο αυτό, απευθύνω έκκληση προς όλους να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφύγουμε κάθε δραστηριότητα στην ύπαιθρο ή οπουδήποτε αλλού που μπορεί να οδηγήσει σε εκδήλωση πυρκαγιάς από αμέλεια. Όλος ο κρατικός μηχανισμός έχει τεθεί σε κατάσταση επιφυλακής για να αντιμετωπίσουμε άμεσα την όποια επικίνδυνη κατάσταση εκδηλωθεί. Συστηματικές περιπολίες από επίγεια και εναέρια μέσα θα γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου σε όλες τις περιοχές που κινδυνεύουν. Αλλά, επαναλαμβάνω, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και αυξημένη εγρήγορση από όλους μας. Κάνω έκκληση για επιφυλακή όλων μας».»

112: Δείτε το μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας παρακάτω

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ