ΚΟΙΝΩΝΙΑ

13033: Τι στέλνω για να πληρώσω τον λογαριασμό μου σε ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ και κινητή τηλεφωνία

Lockdown: Τις τελευταίες μέρες έχει επιβληθεί καραντίνα συνεπώς οι πολίτες πρέπει να στείλουν SMS στο 13033 για να βγουν από το σπίτι. Ωστόσο, πολλοί αναγνώστες θέτουν το ερώτημα τι κωδικός αντιστοιχεί για να πάει κάποιος να πληρώσει ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ αλλά και κινητή τηλεφωνία.
13033: Τι στέλνω για να πληρώσω τον λογαριασμό μου σε ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ και κινητή τηλεφωνία

Τις τελευταίες μέρες έχει επιβληθεί καραντίνα στη χώρα συνεπώς οι πολίτες πρέπει να στείλουν SMS στο 13033 για να βγουν από το σπίτι.

Ωστόσο, πολλοί αναγνώστες θέτουν το ερώτημα τι κωδικός αντιστοιχεί για να πάει κάποιος να πληρώσει ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ αλλά και κινητή τηλεφωνία.

Την ίδια ώρα για να πληρώσει λογαριασμό Vodafone, Cosmote, Wind θα πρέπει να στείλει στο 13033 SMS με τον κωδικό 2.

Οι έξοδοι ωστόσο, σταματούν στις 9 μ.μ. ακριβώς όταν τίθεται σε εφαρμογή η απαγόρευση κυκλοφορίας μέχρι τις 5 π.μ. για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Κατά την περίοδο της νύχτας οι λόγοι εξόδου πρέπει αν είναι σοβαροί.

Συγκεκριμένα:

Με τον αριθμό 1: Οι πολίτες μπορούν να βγουν από το σπίτι τους για σοβαρές περιπτώσεις υγείας.

Με τον αριθμό 6: Οι πολίτες μπορούν να βγουν από το σπίτι τους για μικρή βόλτα κατοικίδιου κοντά στην οικία τους.

Όπως αποκάλυψε μιλώντας σε πρωινή εκπομπή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας η υφιστάμενη καραντίνα αναμένεται να παραταθεί ωστόσο υπάρχει από την κυβέρνηση ο οδικός χάρτης για το άνοιγμα των καταστημάτων λιανικής, της εστίασης και των σχολείων ο οποίος θα ανακοινωθεί αναλυτικά από την κυβέρνηση τις επόμενες μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα τελευταία νέα

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «13033: Τι στέλνω για να πληρώσω τον λογαριασμό μου σε ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ και κινητή τηλεφωνία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.