ΚΟΙΝΩΝΙΑ

13033: Το σκληρό lockdown φέρνει αλλαγές στα SMS

Αλλαγές στα SMS στο 13033 ισχύουν από σήμερα μετά την επιβολή σκληρού lockdown σε Ελευσίνα, Μάνδρα και Ασπρόπυργο.
13033: Το σκληρό lockdown φέρνει αλλαγές στα SMS

SMS στο 13033: Διαφοροποιούνται κάπως τα πράγματα αναφορικά με το μήνυμα που στέλνουμε για τη μετακίνησή μας, μετά την επιβολή ολικού lockdown σε Ελευσίνα, Μάνδρα και Ασπρόπυργο.

Συγκεκριμένα Μετά την ανακοίνωση της επιβολής σκληρού lockdown στη Δυτική Αττική (Ελευσίνα, Μάνδρα, Ασπρόπυργοw), οι κωδικοί μετακίνησης στο 13033 ισχύουν έως τις 18:00 το απόγευμα, ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδαέως τις 22:00 το βράδυ.

SMS στο 13033: Αναλυτικότερα για τους δήμους Ασπροπύργου, Ελευσίνας και Μάνδρας – Ειδυλλίας ισχύουν τα παρακάτω:

  1. Eπέκταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 18:00- 05:00 εξαιρουμένων των εργαζομένων και μόνο οι οποίοι θα μπορούν να μετακινούνται από την οικία τους και προς την εργασία τους και αντιστρόφως με αποκλειστική άδεια του εργοδότη τους.
  2. Aναστολή λειτουργίας του λιανεμπορίου ακόμα και με τη μέθοδο του click away, των κομμωτηρίων, των καταστημάτων περιποίησης νυχιών, των βιβλιοπωλείων και όλων των επιχειρήσεων.
  3. Αναστολή πάσης φύσεως εκκλησιαστικών τελετών κάθε δόγματος εξαιρουμένων των εξόδιων ακολουθιών με παρουσία μόνο στενών συγγενών που δεν θα ξεπερνούν τα 10 άτομα καθώς και η αναστολή ελεύθερης πρόσβασης σε ναούς για ατομική προσευχή και η τέλεση όλων των εκκλησιαστικών λειτουργιών μόνο με παρουσία κληρικών.
  4. Αναστολή λειτουργίας όλων των λαϊκών αγορών στους δήμους αυτούς
  5. Υπενθυμίζεται ότι οι μετακινήσεις γίνονται με SMS στο 13033, όπου αναγράφεται ο κωδικός που αιτιολογεί τον σκοπό της μετακίνησης οι πολίτες μπορούν να μετακινηθούν είτε με τη χρήση του ειδικού εντύπου που περιέχει τους αντίστοιχους κωδικούς είτε με χειρόγραφη βεβαίωση, στην οποία ο κάτοχος αναγράφει τα προσωπικά του στοιχεία και τον σκοπό της μετακίνησής του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «13033: Το σκληρό lockdown φέρνει αλλαγές στα SMS», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.