ΚΟΙΝΩΝΙΑ

19 Μαΐου: Μέσω… διαδικτύου η Ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Ο Παναγιώτης Πατουλίδης, μέλος ομοσπονδίας Ποντιακών Συλλόγων Αυστραλίας και πρόεδρος «Παναγίας Σουμελά» Αυστραλίας, μίλησε για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Φέτος, λόγω των συνθηκών και του κορονοϊού Η Ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου στις 19 Μαΐου θα εορταστεί μέσω διαδικτύου. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τούρκοι: Διεκδικούν «επιστροφή» Κρήτης και 12...
19 Μαΐου: Μέσω… διαδικτύου η Ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Ο Παναγιώτης Πατουλίδης, μέλος ομοσπονδίας Ποντιακών Συλλόγων Αυστραλίας και πρόεδρος «Παναγίας Σουμελά» Αυστραλίας, μίλησε για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Φέτος, λόγω των συνθηκών και του κορονοϊού Η Ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου στις 19 Μαΐου θα εορταστεί μέσω διαδικτύου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τούρκοι: Διεκδικούν «επιστροφή» Κρήτης και 12 νησιών!

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα του Open:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «19 Μαΐου: Μέσω… διαδικτύου η Ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.