ΚΟΙΝΩΝΙΑ

19χρονη ΑμεΑ: Περιέγραψε τις στιγμές φρίκης στο δικαστήριο κατά τον βιασμό της (vid)

Όλα όσα πέρασε στα χέρια του 21χρονου Αλβανού και του 23χρονου Ρομα, συγκατηγορούμενου του περιέγραψε στο δικαστήριο η 19χρονη ΑμεΑ.
19χρονη ΑμεΑ: Περιέγραψε τις στιγμές φρίκης στο δικαστήριο κατά τον βιασμό της (vid)

19χρονη ΑμεΑ: Συγκλονιστικές είναι οι περιγραφές της ανάπηρης κοπέλας που έζησε στιγμές τρόμου και φρίκης.

Η 19χρονη Αμεα: περιέγραψε στο δικαστήριο όλα όσα πέρασε στα χέρια του Αλβανού κατηγορούμενου που καταδικάστηκε για τη δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη αλλά και του 23χρονου συγκατηγορούμενου του Ρομά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση με βιτριόλι: Αυτό είναι το «προφίλ» της δράστιδος όπως το σκιαγράφησαν οι Αρχές

«Εγώ είμαι δυνατό κορίτσι, δεν κλαίω εύκολα. Πατάω στα πόδια μου γιατί είμαι δυνατή, έχω περάσει πολλά στη ζωή μου και δεν κλαίω. Οι μνήμες μου έρχονται σιγά σιγά. Με χαστούκισε ο 21χρονος 5-6 φορές δυνατά. Ήταν πολύ γυμνασμένος. Μετά με έπιασε από την κοτσίδα ο 21χρονος και ο 23χρονος μου έπιασε τα χέρια όπως όταν βάζουν χειροπέδες», είπε με σπασμένη φωνή η κοπέλα και συνέχισε:

«Ήμουν σε σοκ. Για αυτό δεν τα είπα νωρίτερα στην Αστυνομία. Είχαν μουδιάσει τα χέρια μου. Ζαλίστηκα μετά έκανα εμετό. Τρόμαξα πάρα πολύ. Δεν υπήρχε κάποιος για να φωνάξω βοήθεια».

Μάλιστα, όπως είπε, από τη στιγμή που έμαθε για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη «την είχα συνέχεια στο μυαλό μου».

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «19χρονη ΑμεΑ: Περιέγραψε τις στιγμές φρίκης στο δικαστήριο κατά τον βιασμό της (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.