ΚΟΙΝΩΝΙΑ

25χρονη βρήκε ανθρώπινο δάχτυλο μέσα στο μπέργκερ της

Μία πολύ μεγάλη έκπληξη περίμενε κοπέλα από τη Βολιβία όταν παρήγγειλε μπέργκερ από φαστ φουντ εταιρία.
25χρονη βρήκε ανθρώπινο δάχτυλο μέσα στο μπέργκερ της

Η 25χρονη κοπέλα, καθώς έτρωγε ανυποψίαστη το μπέργκερ της, ανακάλυψε ένα.. κομμάτι από ανθρώπινο δάχτυλο σε αποσύνθεση!

Το σοκ για την ίδια ήταν τεράστιο φυσικά. Σύμφωνα με τη New York Post, η Estefany Benitez γευμάτιζε κατάστημα της δημοφιλούς αλυσίδας fast food στη Santa Cruz de la Sierra της Βολιβίας. Την ώρα που απολάμβανε το αγαπημένο της μπέργκερ όμως φέρεται να «δάγκωσε ένα δάχτυλο» όπως δημοσίευσε η ίδια στον λογαριασμό της στο Facebook.

Η Estefany ανέφερε επίσης ότι ενώ η υπεύθυνη του καταστήματος, στην οποία απευθύνθηκε μετά το ατυχές περιστατικό, την διαβεβαίωσε ότι το μαγαζί θα κλείσει για να διερευνηθεί το θέμα, το μαγαζί συνέχισε τη λειτουργία του κανονικά.

Η ανάρτηση της 25χρονης όπως είναι φυσικό έχει γίνει viral με τα σχόλια και την κατακραυγή από τον κόσμο να είναι μεγάλη. Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας απολογήθηκε κάνοντας λόγο για «ατυχές περιστατικό», εξηγώντας πως ένας εργαζόμενος είχε χάσει μέρος του δείκτη του ενώ ετοίμαζε το κρέας για το μπιφτέκι.

Το θέμα έφτασε και στο υπουργείο της χώρας καθώς, από την πλευρά του, ο υφυπουργός για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των καταναλωτών της χώρας, αποφάσισε να μπει προσωρινό λουκέτο στο υποκατάστημα, επιβάλλοντας παράλληλα πρόστιμο στην εταιρεία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «25χρονη βρήκε ανθρώπινο δάχτυλο μέσα στο μπέργκερ της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.