ΚΟΙΝΩΝΙΑ

25η Μαρτίου 2021: Ολόκληρος ο πλανήτης «βάφτηκε» μπλε! Εικόνες με τα γαλανόλευκα που συγκινούν (vid)

Το μήνυμα της ρωμιοσύνης και της Ελληνικής Επανάστασης πέταξε σε όλο τον κόσμο και όλη η Υφήλιος αγκάλιασε την επέτειό μας.
25η Μαρτίου 2021: Ολόκληρος ο πλανήτης «βάφτηκε» μπλε! Εικόνες με τα γαλανόλευκα που συγκινούν (vid)

25η Μαρτίου 2021: Το μήνυμα της ρωμιοσύνης και της Ελληνικής Επανάστασης πέταξε σε όλο τον κόσμο και όλη η Υφήλιος αγκάλιασε την εθνική μας επέτειο.

25η Μαρτίου 2021: Συγκεκριμένα ιστορικά – και όχι μόνο, κτίρια κάθε χώρας βάφτηκαν με τα ελληνικά χρώματα προκαλώντας δέος, περηφάνια και συγκίνηση για την πατρίδα Ελλάδα.

Φυσικά στα «Γαλανόλευκα» ντύθηκε από το Βορρά ως τον Νότο και από την Ανατολή ως τη Δύση και η χώρα μας.

Παρά τα μέτρα προστασίας από τον κορονοιό έντονη ήταν η παρουσία και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

25η Μαρτίου 2021: Σημαίες 300 τετραγωνικών μέτρων στο Ρέθυμνο για την ελληνική Επανάσταση

Εξάλλου δυο τεράστιες ελληνικές σημαίες υψώθηκαν το πρωί στο Ρέθυμνο και μάλιστα υπό βροχή, ως ελάχιστος φόρος τιμής στους ήρωες του 1821.

Η μία στην Μαρίνα της πόλης, με πρωτοβουλία του συλλόγου ενεργών πολιτών Ρεθύμνου «ΣΥΝΠΟΛΙΣ» και η δεύτερη στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη με πρωτοβουλία πολιτών και του κ. Γιώργου Σπαντιδάκη που έκανε αίτημα στο δήμο Ρεθύμνου.

Την έπαρση της σημαίας τίμησε και ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης που έψαλλε τον εθνικό ύμνο και χόρεψε πεντοζάλη.

25η Μαρτίου 2021: Δείτε παρακάτω τα σχετικά ρεπορτάζ του MEGA και άλλων καναλιών

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «25η Μαρτίου 2021: Ολόκληρος ο πλανήτης «βάφτηκε» μπλε! Εικόνες με τα γαλανόλευκα που συγκινούν (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.