Αν αρνήθηκε να παραστεί στους εορτασμούς για την 25η Μαρτίου -παρότι προσκλήθηκε- ο Ερντογάν έστειλε το δικό του μήνυμα για την Ελληνική Επανάσταση!

Δεκάδες ήταν οι ηγέτες που είτε παρέστησαν αυτοπροσώπως, είτε απέστειλαν μήνυμα για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση την 25η Μαρτίου 1821. Αν και και δεν το αναμέναμε σχετικό μήνυμα απέστειλε και ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!

Συγκεκριμένα ο Ερντογάν έστειλε τις ευχές του στην πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ευχόμενος να αναπτυχθούν οι σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας μέσω του διαλόγου και της συνεργασίας.

«Εκφράζω τις καλύτερες ευχές μου για την ευημερία και την ευτυχία της Εξοχότητας σας και του Ελληνικού λαού», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η δήλωση του Τούρκου προέδρου

«Με την ευκαιρία της Εθνικής εορτής της Ελληνικής Δημοκρατίας, απευθύνω τις ευχές μου στην Εξοχότητα σας και τον Ελληνικό λαό. Εκφράζω τις καλύτερες ευχές μου για την ευημερία και την ευτυχία της Εξοχότητας σας και του Ελληνικού λαού και εύχομαι οι σχέσεις μεταξύ των χωρών μας να αναπτυχθούν σε κάθε τομέα μέσω του διαλόγου και της συνεργασίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μπακς: Τρομερός Θανάσης Αντετοκούνμπο, ήττα όμως για τα «Ελάφια» (vid)

Ελληνοτουρκικά: Η συνεργασία Ελλάδα-Σαουδική Αραβίας εξοργίζει τους Τούρκους (pics + vid)