ΚΟΙΝΩΝΙΑ

25η Μαρτίου: Έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο από τη μία άκρη της Ελλάδας στην άλλη (vid)

Ο κορονοϊός δεν εμπόδισε χιλιάδες Έλληνες από το να γιορτάσουν την Εθνική μας επέτειο και μάλιστα με τρόπους που συγκίνησαν.
25η Μαρτίου: Έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο από τη μία άκρη της Ελλάδας στην άλλη (vid)

25η Μαρτίου: Ιδιαίτερος, λόγω κορονοϊού, ήταν ο εορτασμός της Εθνική μας επετείου το 2020. Οι περισσότεροι Έλληνες βρίσκονταν φυσικά στα σπίτια τους λόγω της κατάστασης, ενώ παρελάσεις δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθούν.

Αυτό όμως δεν εμπόδισε χιλιάδες συμπατριώτες μας να γιορτάσουν από τις οικίες τους.

Σημαίες στα μπαλκόνια και στα κεντρικά σημεία των πόλεων και των χωριών, την ώρα που οι καμπάνες τον εκκλησιών ήχησαν χαρμόσυνα προς τιμήν της συγκεκριμένης ημέρας.

Μάλιστα στην Μητρόπολη Αθηνών εψάλει το Υπερμάχω, ενώ έγινε και δοξολογία χωρίς φυσικά την παρουσία πιστών.

Μικρά παιδιά έβαλαν τις παραδοσιακές στολές της Επανάστασης ενώ αρκετοί έπαιζαν τον ύμνο στα μπαλκόνια τους με διάφορα μουσικά όργανα.

Ακόμη και το συντριβάνι στην Ομόνοια βάφτηκε γαλάζιο.

Γενικότερα, σε όλη τη χώρα επικράτησε ένα κλίμα Εθνικής Υπερηφάνειας, συγκίνησης και αισιοδοξίας και πίστη για ένα καλύτερο αύριο.

Έτσι γιόρτασαν την 25η Μαρτίου το 2020 οι Έλληνες


Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «25η Μαρτίου: Έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο από τη μία άκρη της Ελλάδας στην άλλη (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.