ΚΟΙΝΩΝΙΑ

25η Μαρτίου: Κατάθεση στεφάνων στην άδεια Αθήνα – Πτήσεις μαχητικών στο Σύνταγμα (pics)

Λιτός ήταν ο φετινός εορτασμός για την 25η Μαρτίου στο Σύνταγμα λόγω του κορονοϊού. Η Αθήνα είναι άδεια και φυσικά δεν έγινε στρατιωτική παρέλαση, αλλά μόνο η κατάθεση στεφάνων από τον πρωθυπουργό και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στον Άγνωστο Στρατιώτη προκειμένου να τιμηθεί η επέτειος της 25ης Μαρτίου. Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης στεφάνου προς...
25η Μαρτίου: Κατάθεση στεφάνων στην άδεια Αθήνα – Πτήσεις μαχητικών στο Σύνταγμα (pics)

Λιτός ήταν ο φετινός εορτασμός για την 25η Μαρτίου στο Σύνταγμα λόγω του κορονοϊού.

Η Αθήνα είναι άδεια και φυσικά δεν έγινε στρατιωτική παρέλαση, αλλά μόνο η κατάθεση στεφάνων από τον πρωθυπουργό και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στον Άγνωστο Στρατιώτη προκειμένου να τιμηθεί η επέτειος της 25ης Μαρτίου.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης στεφάνου προς τιμήν των ηρώων της Επανάστασης του 1821, πάνω από την πλατεία Συντάγματος πραγματοποιήθηκε διέλευση 4 μαχητικών αεροσκαφών Mirage 2000/-5 της Πολεμικής Αεροπορίας και 6 ελικοπτέρων της Αεροπορίας Στρατού και του Πολεμικού Ναυτικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 25η Μαρτίου: Για την Ελευθερία και την Ορθοδοξία

Στις 11:30, στο Επιτηρητικό Φυλάκιο 1 στις Καστανιές Έβρου, θα πραγματοποιηθεί απόδοση τιμών από τη Φρουρά στη Σημαία, με ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και ταυτόχρονη διέλευση ενός ζεύγους μαχητικών F – 16 της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο στη συνέχεια θα πετάξει πάνω από Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Λήμνο, Λέσβο και Χίο.

Διελεύσεις από ζεύγη μαχητικών F-16, θα γίνουν την ίδια ώρα πάνω από:

– Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Ιωάννινα, Κέρκυρα, Πρέβεζα, Άκτιο, Μεσολόγγι,
– Χανιά, Κω, Ρόδο, Καστελόριζο, Κάρπαθο, Κάσο, Άγιο Νικόλαο, Ηράκλειο, Ρέθυμνο,
– Πάτρα, Τρίπολη, Σπάρτη, Καλαμάτα, Γύθειο, Πύργο, Άραξο,
– Λάρισα, Βόλο, Σκύρο, Σάμο, Ψαρά, Κάλυμνο και Πάτμο.

Παράλληλα, πιλότος της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 “Ζεύς” της Πολεμικής Αεροπορίας θα απευθύνει μήνυμα προς τους πολίτες κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την Αθήνα την 25η Μαρτίου:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «25η Μαρτίου: Κατάθεση στεφάνων στην άδεια Αθήνα – Πτήσεις μαχητικών στο Σύνταγμα (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.