ΚΟΙΝΩΝΙΑ

25η Μαρτίου: Παγκόσμια συγκίνηση – Στεφάνι στον Άγνωστο Στρατιώτη από ξένους ηγέτες (vid)

25η Μαρτίου: Παγκόσμια συγκίνηση με τους ξένους και Έλληνες ηγέτης να καταθέτουν στεφάνια στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.
25η Μαρτίου: Παγκόσμια συγκίνηση – Στεφάνι στον Άγνωστο Στρατιώτη από ξένους ηγέτες (vid)

25η Μαρτίου: Παγκόσμια συγκίνηση με τους ξένους και Έλληνες ηγέτης να καταθέτουν στεφάνια στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

25η Μαρτίου: Παγκόσμια συγκίνηση και ανατριχίλα έχουν προκαλέσει οι εορτασμοί για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Η εικόνα της κατάθεσης στεφάνων από τους ξένους ηγέτες στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα, κάνει το γύρο του κόσμου.

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου ήταν η πρώτη που σε κατάθεση στεφάνου, ενώ ακολούθησε συνέχεια, ο πρόεδρος της κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ακολούθησε ο πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος δεν έκρυψε την συγκίνησή του.

Νωρίτερα είχε προηγηθεί η έπαρση της ελληνικής σημαίας από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τζο Μπάιντεν για 25η Μαρτίου: «Κατά την προεδρία μου οι σχέσεις Ελλάδας – ΗΠΑ θα είναι πιο ισχυρές από ποτέ»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «25η Μαρτίου: Παγκόσμια συγκίνηση – Στεφάνι στον Άγνωστο Στρατιώτη από ξένους ηγέτες (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.