ΚΟΙΝΩΝΙΑ

25η Μαρτίου: Θα σημάνουν οι καμπάνες στις 11πμ (vid)

Η φετινή 25η Μαρτίου δεν θυμίζει με τίποτα τις προηγούμενες επετείους καθώς οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας σήμερα θα είναι άδειοι εξαιτίας των επιβεβλημένων μέτρων για την απαγόρευση της κυκλοφορίας λόγω του κορονοϊού. Ωστόσο, στις 11:00 αναμένεται να καταφθάσει στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα...
25η Μαρτίου: Θα σημάνουν οι καμπάνες στις 11πμ (vid)

Η φετινή 25η Μαρτίου δεν θυμίζει με τίποτα τις προηγούμενες επετείους καθώς οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας σήμερα θα είναι άδειοι εξαιτίας των επιβεβλημένων μέτρων για την απαγόρευση της κυκλοφορίας λόγω του κορονοϊού.

Ωστόσο, στις 11:00 αναμένεται να καταφθάσει στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελαροπούλου όπου και θα καταθέσουν στεφάνι σε μια λυτή τελετή.

Παράλληλα την ίδια ώρα θα σημάνουν πανηγυρικά οι καμπάνες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «25η Μαρτίου: Θα σημάνουν οι καμπάνες στις 11πμ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.