ΚΟΙΝΩΝΙΑ

28η Οκτωβρίου: Χρόνια Πολλά μέσα από ελληνικό μαχητικό πάνω από την Θεσσαλονίκη – Δέος

Εικόνα που κόβει την ανάσα και προκαλεί δέος μέσα από το πιλοτήριο μαχητικού αεροσκάφους κατά την παρέλαση στη Θεσσαλονίκη.
28η Οκτωβρίου: Χρόνια Πολλά μέσα από ελληνικό μαχητικό πάνω από την Θεσσαλονίκη – Δέος

28η Οκτωβρίου: Περηφάνια, συγκίνηση και δέος κατά την στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 28η Οκτωβρίου 1940 που εορτάστηκε με όλες τις επισημότητες στη Θεσσαλονίκη.

Χαρακτηριστικά ήταν τα πλάνα που μας ήρθαν μέσα από το πιλοτήριο μαχητικού αεροσκάφους, που έκανε εντυπωσιακούς ελιγμούς πάνω από την πόλη.

Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς στα πλάνα, τα οποία προβλήθηκαν και από την κρατική τηλεόραση, είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά και «κόβουν την ανάσα».

Παρακολουθώντας τα κανείς, μπορεί σχεδόν να αισθανθεί το πώς  νιώθουν οι πιλότοι αυτών των αεροσκαφών που τρέχουν με ασύλληπτες ταχύτητες, πολύ μεγαλύτερες από ένα εμπορικό αεροπλάνο.

Οπως ήταν φυσικό το παρακάτω βίντεο έγινε viral στο διαδίκτυο, συγκεντρώνοντας πολλά σχόλια και like από του Έλληνες χρήστες που αποθέωσαν το όλο σκηνικό.

Πηγή geostratigika.gr 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «28η Οκτωβρίου: Χρόνια Πολλά μέσα από ελληνικό μαχητικό πάνω από την Θεσσαλονίκη – Δέος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.