ΚΟΙΝΩΝΙΑ

28η Οκτωβρίου: Επίσκεψη Μέρκελ – Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί – Τι θα πει με Μητσοτάκη!

Στην Αθήνα η Μέρκελ για την 28η Οκτωβρίου, όπου θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκης.
28η Οκτωβρίου: Επίσκεψη Μέρκελ – Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί – Τι θα πει με Μητσοτάκη!

Συνάντηση με την Άνγκελα Μέρκελ θα έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, όπου θα συζητηθούν αρκετά θέματα.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός είχε κάνει ανοιχτή πρόσκληση στη Γερμανίδα πολιτικό και εκείνη την αποδέχτηκε και θα βρεθεί το απόγευμα στη χώρα μας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η επίσκεψη γίνεται προκειμένου να γίνει ένας μικρός απολογισμός των ελληνογερμανικών σχέσεων.

Από κει και πέρα θα γίνουν συναντήσεις το πρωί της Παρασκευής προκειμένου να μιλήσουν για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, αλλά θα αναλύσουν και την προκλητικότητα της γειτονικής χώρας.

Φυσικά δε λείπει από την ατζέντα ούτε η συνεργασία της Ελλάδας με την Αίγυπτο, αλλά και το μεταναστευτικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συνάντηση θα υπάρχει και με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Όσον αφορά τους δρόμους που θα κλείσουν, δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα από την αστυνομία, κάτι που δε θυμόμαστε να έχει γίνει ξανά ποτέ στο παρελθόν.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «28η Οκτωβρίου: Επίσκεψη Μέρκελ – Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί – Τι θα πει με Μητσοτάκη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.