ΚΟΙΝΩΝΙΑ

28η Οκτωβρίου: Γυναίκες στο Πέραμα έκαναν αλυσίδα και απέτρεψαν Χρυσαυγίτη να καταθέσει στεφάνι

Δυναμική αντίδραση από γυναίκες στο Πέραμα. Δεν επέτρεψαν σε Χρυσαυγίτη να καταθέσει στεφάνι για την 28η Οκτωβρίου.
28η Οκτωβρίου: Γυναίκες στο Πέραμα έκαναν αλυσίδα και απέτρεψαν Χρυσαυγίτη να καταθέσει στεφάνι

28η Οκτωβρίου: Δημοτικός σύμβουλος στο Πέραμα, τον οποίο στήριξε η εγκληματική οργάνωση, Χρυσή Αυγή επιχείρησε να καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο των Ηρώων αλλά απετράπη από γυναίκες.

Με τη δυναμική παρέμβαση των κατοίκων ο γνωστός στην περιοχή Χρυσαυγίτης έκανε πίσω και άκουσε… πολλά από τους παρευρισκόμενους.

Οι γυναίκες βγήκαν μπροστά στο μνημείο, δημιούργησαν ανθρώπινη αλυσίδα μπροστά στο Μνημείο Ηρώων στην κεντρική πλατεία της πόλης και απέτρεψαν την κατάθεση του στεφάνου για την 28η Οκτωβρίου.

Συνθήματα όπως: «Τότε ναζί, τώρα Χρυσαυγίτες, όπλο του συστήματος είναι οι φασίστες» ακούγονταν από τον κόσμο.

«Οι φασίστες, οι ναζί στο μνημείο των αντιστασιακών εδώ στεφάνι στο Πέραμα δε θα καταθέσουν», είπε εκπρόσωπος των εργαζομένων και κατηγόρησε τη δημοτική αρχή πως η συγκεκριμένη κίνηση έγινε υπό την ανοχή της.

Δείτε το βίντεο, που δημοσιεύει το 902.gr:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «28η Οκτωβρίου: Γυναίκες στο Πέραμα έκαναν αλυσίδα και απέτρεψαν Χρυσαυγίτη να καταθέσει στεφάνι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.