ΚΟΙΝΩΝΙΑ

28η Οκτωβρίου: Με τι καιρό θα κάνουμε παρέλαση

Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός την εβδομάδα που διανύουμε, έως και την 28η Οκτωβρίου, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις.
28η Οκτωβρίου: Με τι καιρό θα κάνουμε παρέλαση

28η Οκτωβρίου: Καλός – σε γενικές γραμμές – θα είναι ο καιρός την εβδομάδα που διανύουμε έως και την επόμενη Δευτέρα (28/10), μέρα της Εθνικής επετείου. Όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς ο καιρός θα διατηρηθει αίθριος με σχετικά χαμηλούς ανέμους.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο κ. Κολυδάς στην πρόβλεψή του για την εβδομάδα που διανύουμε μέχρι και την 28η Οκτωβρίου:

«Η κατάσταση δεν φαίνεται να αλλάζει σημαντικά . Έτσι την Τρίτη και την Τετάρτη θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός και μόνο στο νότιο Αιγαίο θα υπάρχουν κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 26 με 27 βαθμούς στα βόρεια και τους 27 με 28 στις υπόλοιπες περιοχές.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα αλλάξει σημαντικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Παλαίμαχος παίκτης συνελήφθη με 90 κιλά ναρκωτικά!

Από την Παρασκευή έως και την Δευτέρα 28 του μηνός ο καιρός θα διατηρηθεί γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «28η Οκτωβρίου: Με τι καιρό θα κάνουμε παρέλαση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.