ΚΟΙΝΩΝΙΑ

28η Οκτωβρίου: Τα ΜΑΤ απαγόρευσαν σε πολίτες να καταθέσουν στεφάνι στον Άγνωστο Στρατιώτη

Μόνο ως υποκριτική μπορεί να χαρακτηριστεί η στάση των αρχών, απέναντι στους 70 πολίτες που θέλησαν χθες το πρωί να καταθέσουν στεφάνι στον Άγνωστο Στρατιώτη, ως ένδειξη τιμής για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, καθώς τα ΜΑΤ τους εμπόδισαν να κάνουν τέτοιο. Αιτία; Τα μέτρα προστασίας του κόσμου για την διασπορά του Κορωνοϊού και την...
28η Οκτωβρίου: Τα ΜΑΤ απαγόρευσαν σε πολίτες να καταθέσουν στεφάνι στον Άγνωστο Στρατιώτη

Μόνο ως υποκριτική μπορεί να χαρακτηριστεί η στάση των αρχών, απέναντι στους 70 πολίτες που θέλησαν χθες το πρωί να καταθέσουν στεφάνι στον Άγνωστο Στρατιώτη, ως ένδειξη τιμής για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, καθώς τα ΜΑΤ τους εμπόδισαν να κάνουν τέτοιο.

Αιτία; Τα μέτρα προστασίας του κόσμου για την διασπορά του Κορωνοϊού και την απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει κάθε είδους εορτασμό για την 28η Οκτωβρίου.

Τί και αν κάθε μέρα γινόμαστε “σαρδέλες” μέσα στο ΜΕΤΡΟ και στα Λεωφορεία…για κάποιους στην Κυβέρνηση…αποτελεί επικίνδυνο η κατάθεση στεφάνων σε ανοιχτό χώρο.

Οι λόγοι φαίνεται πως είναι βαθύτεροι και οι καιροί θα το αποδείξουν.
Όσοι αρνούνται και υποτιμούν την ιστορία του τόπου τους…είναι καταδικασμένοι να την ξαναζήσουν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «28η Οκτωβρίου: Τα ΜΑΤ απαγόρευσαν σε πολίτες να καταθέσουν στεφάνι στον Άγνωστο Στρατιώτη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.