ΚΟΙΝΩΝΙΑ

31χρονος σεφ: Βρέθηκε νεκρός στην Βούλα – Συνελήφθη ο εργοδότης του

Ένας 31χρονος σεφ, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι που εργαζόταν στην Βούλα και η αστυνομία ερευνά την υπόθεση.
31χρονος σεφ: Βρέθηκε νεκρός στην Βούλα – Συνελήφθη ο εργοδότης του

Ένας 31χρονος σεφ, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι που εργαζόταν στην Βούλα και η αστυνομία ερευνά την υπόθεση.

31χρονος σεφ: Το βράδυ της περασμένης τρίτης όπως έκανε γνωστό η ΕΡΤ, ιδιοκτήτης σπιτιού στην Βούλα, κάλεσε την αστυνομία, όταν βρήκε τον σεφ του σπιτιού σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Ο ιδιοκτήτης τόνισε για τον 31χρονο πως εκείνος κι ένας φίλος του βρισκόταν στο γκαράζ του σπιτιού και όταν ανέβηκαν τον βρήκαν σε αυτή την κατάσταση.

Σύμφωνα με την ελληνική αστυνομία το άτομο όταν βρέθηκε είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και τελικά όταν έφθασε το ασθενοφόρο ήταν ήδη νεκρός.

Κατά την διάρκεια της έρευνας στον χώρο, οι αστυνομικοί εντόπισαν διάφορες ναρκωτικές ουσίες. Παράλληλα, συνέλαβαν και τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος είναι γνωστός στις Αρχές.

Στο παρελθόν είχε καταδικαστεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στις ΗΠΑ, προ δεκαπενταετίας. Την συγκεκριμένη υπόθεση έχει αναλάβει και έρευνα το Τμήμα Ασφαλείας Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης.

Απίστευτο βίντεο: Ντελιβεράς μαζεύει την πίτσα που έπεσε στον δρόμο και την ξαναβάζει στο κουτί

ΣΚΑΪ: Μαρκόπουλος και Σβέρκος σε απίστευτο καυγά on air για το διάγγελμα Μητσοτάκη (vid)

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «31χρονος σεφ: Βρέθηκε νεκρός στην Βούλα – Συνελήφθη ο εργοδότης του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.