ΚΟΙΝΩΝΙΑ

36ος Μαραθώνιος: Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας

Στον ρυθμό του 36ου Μαραθωνίου Αθήνας βρίσκεται από πολύ νωρίς το πρωί η πρωτεύουσα, με την σημαντική αθλητική διαργάνωση να έχει καταστήσει απροσπέλαστο το κέντρο. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις βρίσκονται σε ισχύ από τα ξημερώματα, με την κυκλοφορία να έχει διακοπεί ήδη από τις πέντε το πρωί στη λεωφόρο Συγγρού. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από την Τροχαία,...
36ος Μαραθώνιος: Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας

Στον ρυθμό του 36ου Μαραθωνίου Αθήνας βρίσκεται από πολύ νωρίς το πρωί η πρωτεύουσα, με την σημαντική αθλητική διαργάνωση να έχει καταστήσει απροσπέλαστο το κέντρο.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις βρίσκονται σε ισχύ από τα ξημερώματα, με την κυκλοφορία να έχει διακοπεί ήδη από τις πέντε το πρωί στη λεωφόρο Συγγρού.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από την Τροχαία, η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σήμερα θα έχει ως εξής: Στη Λ. Μεσογείων, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Κατεχάκη και του Πύργου Αθηνών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, από τις 7:00 έως τις 17:30.

Στη Φειδιππίδου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Μιχαλακοπούλου και της Λ. Κηφισίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, από τις 7:00 έως τις 17:30.

Στη Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Κηφισίας και Βασ. Κωνσταντίνου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, από τις 7:00 έως τις 17:30.

Στη Μιχαλακοπούλου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ιλισίων και της Λ. Μεσογείων, από τις 7:00 έως τις 17:30.

Στη Λ. Βασ. Κωνσταντίνου, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, από τις 5:00 έως τις 17:30.

Στη Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 10/11/2018 έως τις 19:00 την Κυριακή 11/11/2018.

Στη Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Καλλιρόης και της Λ. Βασ. Αμαλίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Αθήνα, από τις 5:00 έως τις 7:00.

Πηγή: www.protothema.gr

Κλασικός μαραθώνιος Αθήνας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε όλη την διαδρομή

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «36ος Μαραθώνιος: Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.