Ομάδες ποδοσφαίρου Εθνική Ομάδα ΑΕΚ ΑΕΛ Απόλλων Σμύρνης Άρης Αστέρας Τρίπολης Ατρόμητος Βόλος Λαμία Ολυμπιακός ΟΦΗ ΠΑΟ Παναιτωλικός ΠΑΟΚ ΠΑΣ Γιάννινα Ιωνικός
menu

36ος Μαραθώνιος: Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας

Sportime Team
36ος Μαραθώνιος: Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας

Στον ρυθμό του 36ου Μαραθωνίου Αθήνας βρίσκεται από πολύ νωρίς το πρωί η πρωτεύουσα, με την σημαντική αθλητική διαργάνωση να έχει καταστήσει απροσπέλαστο το κέντρο. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις βρίσκονται σε ισχύ από τα ξημερώματα, με την κυκλοφορία να έχει διακοπεί ήδη από τις πέντε το πρωί στη λεωφόρο Συγγρού. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από την Τροχαία,...

Στον ρυθμό του 36ου Μαραθωνίου Αθήνας βρίσκεται από πολύ νωρίς το πρωί η πρωτεύουσα, με την σημαντική αθλητική διαργάνωση να έχει καταστήσει απροσπέλαστο το κέντρο.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις βρίσκονται σε ισχύ από τα ξημερώματα, με την κυκλοφορία να έχει διακοπεί ήδη από τις πέντε το πρωί στη λεωφόρο Συγγρού.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από την Τροχαία, η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σήμερα θα έχει ως εξής: Στη Λ. Μεσογείων, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Κατεχάκη και του Πύργου Αθηνών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, από τις 7:00 έως τις 17:30.

Στη Φειδιππίδου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Μιχαλακοπούλου και της Λ. Κηφισίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, από τις 7:00 έως τις 17:30.

Στη Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Κηφισίας και Βασ. Κωνσταντίνου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, από τις 7:00 έως τις 17:30.

Στη Μιχαλακοπούλου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ιλισίων και της Λ. Μεσογείων, από τις 7:00 έως τις 17:30.

Στη Λ. Βασ. Κωνσταντίνου, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, από τις 5:00 έως τις 17:30.

Στη Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 10/11/2018 έως τις 19:00 την Κυριακή 11/11/2018.

Στη Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Καλλιρόης και της Λ. Βασ. Αμαλίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Αθήνα, από τις 5:00 έως τις 7:00.

Πηγή: www.protothema.gr

Δημοφιλη Αρθρα