ΚΟΙΝΩΝΙΑ

3χρονη με σοβαρό λιποθυμικό επεισόδιο στην Ιεράπετρα!

Σοβαρό λιποθυμικό επεισόδιο για ένα μικρό κοριτσάκι στην Ιεράπετρα με την κατάσταση του να είναι σοβαρή.
3χρονη με σοβαρό λιποθυμικό επεισόδιο στην Ιεράπετρα!

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινότητα στην Ιεράπετρα, με το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε ένα 3χρονο κοριτσάκι.

Συγκεκριμένα, όλα έγιναν το πρωί της Παρασκευής, όταν το παιδάκι ήταν στην πλατεία της πόλης και έπεσε λιπόθυμο, ενώ παράλληλα είχε σπασμούς.

Άμεσα μαζεύτηκε κόσμο για να βοηθήσει το παιδί, αλλά και την μητέρα του που λιποθύμησε και αυτή βλέποντας έτσι το παιδί της.

Όπως αναφέρει το radiolasithi.gr, στο σημείο ήταν άτομο που γνώριζε πρώτες βοήθειες και τις προσέφερε και ήρθε ασθενοφόρο που με τη συνοδεία της αστυνομίας, πήγε στο νοσοκομείο.

Η κατάσταση του παιδιού κρίθηκε αρκετά σοβαρή και άμεσα διατάχθηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Αξίζει να τονιστεί ότι το κοριτσάκι δεν έχει κάποιο ιστορικό ασθένειας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «3χρονη με σοβαρό λιποθυμικό επεισόδιο στην Ιεράπετρα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.