×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

80χρονος: «Γύρισα στη ΝΔ και ζήτησα τη θέση από τον Μητσοτάκη» (vid)


    Sportime Team

80χρονος: «Γύρισα στη ΝΔ και ζήτησα τη θέση από τον Μητσοτάκη» (vid)


O 80χρονος πρώην πλέον διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας με αφοπλιστική ειλικρίνεια αποκάλυψε τι είχε ζητήσει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Κωνσταντίνος Πατέρας και η απόφαση να διοριστεί ως διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας δημιούργησε ντόρο, ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα τελικά να παραιτηθεί από την θέση αυτή.

Την Τετάρτη το πρωί λοιπόν φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΙ και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως στην επαφή που είχε κάνει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την επιστροφή του στη ΝΔ, όταν είχε αποχωρήσει από τους ΑΝΕΛ του είχε ζητήσει την θέση αυτή…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταστηματάρχες: «Τόσο έριξε τον τζίρο ο αντικαπνιστικός»

«Εγώ θα γύριζα στη ΝΔ, γιατί είχα προσχωρήσει στους ΑΝΕΛ. Είχα πάρει χιλιάδες σταυρούς και είχα μια δύναμη και είχα ένα στρατό δικό μου στα Τρίκαλα. Με καλέσανε κάτω διότι με ήθελε τότε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως και πραγματοποίησα το ραντεβού. Είπα ‘’θα γυρίσω πίσω κύριε πρόεδρε να σας βοηθήσω αφού θέλετε τη βοήθειά μου, αν έχετε την ευγενή καλοσύνη όταν γίνετε πρωθυπουργός και μπορείτε και θέλετε, δώστε μου μια από αυτές τις θέσεις’’».

«Τον παρακάλεσα αν μπορέσω με τα προσόντα που έχω να πάρω τη θέση αυτή. Αν ήταν άλλοι άνθρωποι που έχουν περισσότερα προσόντα από εμένα και φυσικά θα το χειροκροτούσα». Ο κ. Πατέρας, ισχυρίστηκε αρχικά πως ο κ. Μητσοτάκης δεν διαφώνησε με την πρότασή του και στη συνέχεια πως συμφώνησε.

Στη συνέχεια όπως τόνισε, έγινε προκήρυξη στις 16 Σεπτεμβρίου, «η οποία δεν έθετε ούτε ηλικιακό περιορισμό ούτε και εντοπιότητα», είπε και πρόσθεσε ότι θεώρησε καλό να διεκδικήσει δημοκρατικά τη θέση.

Ο 80χρονος έκανε λόγο για ηλικιακό ρατσισμό στη ΝΔ «από τις τελευταίες εκλογές και μετά» και για πεπειραμένα παλιά στελέχη με παιδεία και μόρφωση που τέθηκαν εκτός.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα