ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ά. Γεωργιάδης: «Kαλύτερο δημοψήφισμα είναι οι εκλογές»

«Ο Αλέξης Τσίπρας θα κριθεί για αυτά που έχει κάνει»
Ά. Γεωργιάδης: «Kαλύτερο δημοψήφισμα είναι οι εκλογές»

Στο 1ο Ετήσιο Οικονομικό Φόρουμ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της 83ης ΔΕΘ, μίλησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

«H κυβέρνηση θέλει να την κρίνουμε με βάση αυτά που έχει σκοπό να κάνει εάν επανεκλεγεί», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού.

Επιπρόσθετα σχολίασε πως η κυβέρνηση αύξησε όλους τους φόρους και όπως δήλωσε «η Νέα Δημοκρατία θα εφαρμόσει γρήγορη μείωση κρατικών δαπανών, φόρων και ασφαλιστικών εισφορών, προκειμένου να δημιουργήσει ευνοϊκό επενδυτικό περιβάλλον».

Ο κ. Γεωργιάδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη συμφωνία των Πρεσπών, αναφέροντας πως «καλύτερο δημοψήφισμα είναι οι εκλογές» και τόνισε πως «αν η Νέα Δημοκρατία γίνει κυβέρνηση, θα έχει δικαίωμα να την ακυρώσει».

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ά. Γεωργιάδης: «Kαλύτερο δημοψήφισμα είναι οι εκλογές»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.