ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λοταρία αποδείξεων – aade.gr: Δείτε αν κερδίσατε στη φορολοταρία Φεβρουαρίου

ΑΑΔΕ: Η κλήρωση για τη φορολοταρία του Φεβρουαρίου πραγματοποίηθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (28 Μαρτίου) και 1.000 τυχεροί κέρδισαν το ποσό των 1.000 ευρώ!
Λοταρία αποδείξεων – aade.gr: Δείτε αν κερδίσατε στη φορολοταρία Φεβρουαρίου

Λοταρία αποδείξεων – aade.gr: Η κλήρωση για τη φορολοταρία του Φεβρουαρίου πραγματοποίηθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (28 Μαρτίου) και 1.000 τυχεροί κέρδισαν το ποσό των 1.000 ευρώ!

Η κλήρωση της φορολοταρίας φορά συναλλαγές που έγιναν από την 1η μέχρι την 28η Φεβρουαρίου του 2019.

Τα χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δε θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Αν θέλετε να τσεκάρετε αν είστε ανάμεσα στους τυχερούς αυτής της κλήρωσης, μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Λοταρία αποδείξεων – aade.gr – ΑΑΔΕ), στην ιστοσελίδα aade.gr.

Χρηστικές οδηγίες:  Αφού μπείτε στην εφαρμογή, θα πρέπει να πατήσετε «κλικ» στην ένδειξη «Δημόσιες Κληρώσεις», και κατόπιν, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής στο TAXISnet, θα μπείτε στην ειδική εφαρμογή που περιλαμβάνει τα αποτελέσματα της κλήρωσης.

Οι νικητές ενημερώνονται και μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό τους στο taxisnet, ενώ τα χρηματικά έπαθλα πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που θα έχει δηλώσει ο φορολογούμενος και για αυτό το λόγο είναι απαραίτητη η δήλωση λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λοταρία αποδείξεων – aade.gr: Δείτε αν κερδίσατε στη φορολοταρία Φεβρουαρίου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.