Λοταρία αποδείξεων - aade.gr: Δείτε αν κερδίσατε στη φορολοταρία Φεβρουαρίου

ΑΑΔΕ: Η κλήρωση για τη φορολοταρία του Φεβρουαρίου πραγματοποίηθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (28 Μαρτίου) και 1.000 τυχεροί κέρδισαν το ποσό των 1.000 ευρώ!

Λοταρία αποδείξεων – aade.gr: Η κλήρωση για τη φορολοταρία του Φεβρουαρίου πραγματοποίηθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (28 Μαρτίου) και 1.000 τυχεροί κέρδισαν το ποσό των 1.000 ευρώ!

Η κλήρωση της φορολοταρίας φορά συναλλαγές που έγιναν από την 1η μέχρι την 28η Φεβρουαρίου του 2019.

Τα χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δε θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Αν θέλετε να τσεκάρετε αν είστε ανάμεσα στους τυχερούς αυτής της κλήρωσης, μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Λοταρία αποδείξεων – aade.gr – ΑΑΔΕ), στην ιστοσελίδα aade.gr.

Χρηστικές οδηγίες:  Αφού μπείτε στην εφαρμογή, θα πρέπει να πατήσετε «κλικ» στην ένδειξη «Δημόσιες Κληρώσεις», και κατόπιν, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής στο TAXISnet, θα μπείτε στην ειδική εφαρμογή που περιλαμβάνει τα αποτελέσματα της κλήρωσης.

Οι νικητές ενημερώνονται και μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό τους στο taxisnet, ενώ τα χρηματικά έπαθλα πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που θα έχει δηλώσει ο φορολογούμενος και για αυτό το λόγο είναι απαραίτητη η δήλωση λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr.