ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΑΔΕ: Γίνονται πλέον δεκτές και οι κάρτες στο Τaxisnet

Νέα υπηρεσία στον «αέρα»...
ΑΑΔΕ: Γίνονται πλέον δεκτές και οι κάρτες στο Τaxisnet

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), ο κόσμος θα μπορεί να πληρώνει τις οφειλές προς το δημόσιο και με χρεωστική κάρτα!

Κάτι το οποίο αποφασίστηκε προκειμένου να μην υπάρχει συνωστισμός από τον κόσμο στα ATM. Η πληρωμή μπορεί να γίνεται μέσω της υπηρεσίας «Προσωποποιημένη Πληροφόρηση» του Taxisnet, στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ www.aade.gr.

α) Η πληρωμή των βεβαιωμένων στις Δ.Ο.Υ. ατομικών ρυθμισμένων οφειλών (φυσικών και μη προσώπων) δύναται να διενεργείται με τη χρήση καρτών πληρωμών, μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας του TΑΧΙSnet στη διαδικτυακή πύλη της Α.Α.Δ.Ε.. Ο χρήστης πρέπει να επιλέγει την ρυθμισμένη οφειλή ή τις ρυθμισμένες οφειλές που επιθυμεί να πληρώσει και να προσδιορίζει το ακριβές ποσό καταβολής γι’ αυτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κλάμα με drone που έχει φωνή Στεφάνου Χίου (vid)

β) Η συναλλαγή ολοκληρώνεται στο διαδικτυακό περιβάλλον της ΔΙΑΣ. Α.Ε. Ο φορολογούμενος καλείται να συμπληρώσει σε ειδική φόρμα τον αριθμό της κάρτας μέσω της οποίας επιθυμεί την πληρωμή, τον μήνα και το έτος λήξης της κάρτας καθώς και τον τριψήφιο κωδικό ασφαλείας που αναγράφεται στο πίσω μέρος της κάρτας. Στη συνέχεια, το σύστημα της “ΔΙΑΣ. Α.Ε.” στέλνει στο κινητό του φορολογούμενου έναν ειδικό κωδικό επιβεβαίωσης τον οποίο πρέπει αυτός να πληκτρολογήσει σε συγκεκριμένο πεδίο προκειμένου να ολοκληρωθεί με ασφάλεια η συναλλαγή.

γ) Η Α.Α.Δ.Ε. δεν διατηρεί πρόσβαση σε στοιχεία της κάρτας, όπως τον αριθμό, τον μήνα και το έτος λήξης και τον αριθμό ασφάλειας της.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΑΔΕ: Γίνονται πλέον δεκτές και οι κάρτες στο Τaxisnet», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.