×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Αχαΐα: Πήγαν να δουν Πάολα και εγκλωβίστηκαν λόγω… καιρού


Sportime Team

Αχαΐα: Πήγαν να δουν Πάολα και εγκλωβίστηκαν λόγω… καιρού


Αρκετά ήταν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην Αιτωλοακαρνανία και ακόμα περισσότερο στην Αχαΐα, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Το μεγαλύτερο θέμα όμως, σημειώθηκε στην περιοχή, Δρέπανο  στην Αχαΐα, εκεί που υπήρξε εγκλωβισμός πολλών ανθρώπων σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, που τραγουδούσε η Πάολα.

Περίπου 1000 άτομα λοιπόν, δεν μπορούσαν να βγουν από το κατάστημα, αφού υπήρχε έντονος φόβος για υπερχείλιση γειτονικού χειμάρρου, που είχε φουσκώσει από τις έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες είχαν κρατήσει για τουλάχιστον τρεις ώρες.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν και κινητοποιήθηκαν οι αρχές, με την Πυροσβεστική και την αστυνομία, αρχικά να κόβουν τις μπάρες, όπου συνδέουν το σημείο με τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών, στέλνοντας τα αυτοκίνητα, κατευθείαν στον αυτοκινητόδρομο.

Όλοι οι άνθρωποι απεγκλωβίστηκαν σώοι και δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός ή κάτι άλλο ακόμα πιο σοβαρό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει αστυνομία μάλιστα, υπήρξε εγκλωβισμός αυτοκινήτων, μέσα στο τούνελ της Κλόκοβας, όπου και εκεί χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική.

Τα προβλήματα δεν είχαν σταματήσει όμως εκεί, αφού σε όλη την Αιτωλοακαρνανία, είχαν προκληθεί αρκετές υλικές ζημίες, με τα καιρικά φαινόμενα να είναι πολύ έντονα.

Οι κλήσεις που τελικώς δέχτηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ξεπέρασαν τις 40, που είχαν να κάνουν οι περισσότερες με αντλήσεις υδάτων.

Φυσικά υπήρξε και πτώση της ηλεκτροδότησης, με τα συνεργία να δουλεύουν όσο πιο γρήγορα γίνεται, για να αποκατασταθούν όλες οι βλάβες.

πηγή φωτογραφίας:tempo24.news

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Sportime Extras