ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αχαΐα: Μεγάλη φωτιά κοντά σε σπίτια (vid)

Μεγάλη φωτιά  ξέσπασε στην Αχαΐα, κοντά στο χωριό Λάππα. Οι φλόγες «γλείφουν» αγροτοδασική έκταση ενώ έφτασαν κοντά στα σπίτια. Στη μάχη με τη φωτιά στην Αχαΐα επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής. Ωστόσο, οι φλόγες μαίνονταν λόγω των ισχυρών ανέμων. Με ένα πολλαπλό μπαράζ πυρκαγιών βρέθηκαν αντιμέτωπες οι πυροσβεστικές δυνάμεις της Αχαΐας αλλά και της Ηλείας,...
Αχαΐα: Μεγάλη φωτιά κοντά σε σπίτια (vid)

Μεγάλη φωτιά  ξέσπασε στην Αχαΐα, κοντά στο χωριό Λάππα. Οι φλόγες «γλείφουν» αγροτοδασική έκταση ενώ έφτασαν κοντά στα σπίτια.

Στη μάχη με τη φωτιά στην Αχαΐα επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής. Ωστόσο, οι φλόγες μαίνονταν λόγω των ισχυρών ανέμων.

Με ένα πολλαπλό μπαράζ πυρκαγιών βρέθηκαν αντιμέτωπες οι πυροσβεστικές δυνάμεις της Αχαΐας αλλά και της Ηλείας, το απόγευμα της Παρασκευής (20.11.2020).

Εστίες ξέσπασαν στα όρια των δύο νομών και σε περιοχές κοντά σε Κρέστενα, Λεχαινά, Αλισσό και Μποντέικα. Φωτιά εκδηλώθηκε, επίσης, κοντά στην περίφραξη του Αεροδρομίου της Ανδραβίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η φωτιά απείλησε κατοικία και έναν στάβλο, με τους πυροσβέστες να δίνουν εντολή εκκένωσης. Ήδη, οι ιδιοκτήτες απομάκρυναν τα ζώα που βρίσκονταν  στον στάβλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κορονοϊός: Το ποσοστό κρουσμάτων που είχε πάει σούπερ μάρκετ – Ποιος χώρος έρχεται δεύτερος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αχαΐα: Μεγάλη φωτιά κοντά σε σπίτια (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.