ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αχαΐα: Πήγαν να δουν Πάολα και εγκλωβίστηκαν λόγω… καιρού

Πήγαν να απολαύσουν την Πάολα και εγκλωβίστηκαν σε νυχτερινό κέντρο λόγω κακοκαιρίας
Αχαΐα: Πήγαν να δουν Πάολα και εγκλωβίστηκαν λόγω… καιρού

Αρκετά ήταν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην Αιτωλοακαρνανία και ακόμα περισσότερο στην Αχαΐα, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Το μεγαλύτερο θέμα όμως, σημειώθηκε στην περιοχή, Δρέπανο  στην Αχαΐα, εκεί που υπήρξε εγκλωβισμός πολλών ανθρώπων σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, που τραγουδούσε η Πάολα.

Περίπου 1000 άτομα λοιπόν, δεν μπορούσαν να βγουν από το κατάστημα, αφού υπήρχε έντονος φόβος για υπερχείλιση γειτονικού χειμάρρου, που είχε φουσκώσει από τις έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες είχαν κρατήσει για τουλάχιστον τρεις ώρες.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν και κινητοποιήθηκαν οι αρχές, με την Πυροσβεστική και την αστυνομία, αρχικά να κόβουν τις μπάρες, όπου συνδέουν το σημείο με τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών, στέλνοντας τα αυτοκίνητα, κατευθείαν στον αυτοκινητόδρομο.

Όλοι οι άνθρωποι απεγκλωβίστηκαν σώοι και δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός ή κάτι άλλο ακόμα πιο σοβαρό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει αστυνομία μάλιστα, υπήρξε εγκλωβισμός αυτοκινήτων, μέσα στο τούνελ της Κλόκοβας, όπου και εκεί χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική.

Τα προβλήματα δεν είχαν σταματήσει όμως εκεί, αφού σε όλη την Αιτωλοακαρνανία, είχαν προκληθεί αρκετές υλικές ζημίες, με τα καιρικά φαινόμενα να είναι πολύ έντονα.

Οι κλήσεις που τελικώς δέχτηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ξεπέρασαν τις 40, που είχαν να κάνουν οι περισσότερες με αντλήσεις υδάτων.

Φυσικά υπήρξε και πτώση της ηλεκτροδότησης, με τα συνεργία να δουλεύουν όσο πιο γρήγορα γίνεται, για να αποκατασταθούν όλες οι βλάβες.

πηγή φωτογραφίας:tempo24.news

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αχαΐα: Πήγαν να δουν Πάολα και εγκλωβίστηκαν λόγω… καιρού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.