ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αχαΐα: Μεγάλη φωτιά, εκκενώνονται τρεις οικισμοί

Μεγάλη φωτιά μαίνεται αυτή την ώρα στην Αχαΐα και πιο συγκεκριμένα στη Ζήρια, με την ΕΛ. ΑΣ να εκκενώνει τα χωριά Ζήρια, Καμάρες και Λαμπίρι.
Αχαΐα: Μεγάλη φωτιά, εκκενώνονται τρεις οικισμοί

Μεγάλη φωτιά μαίνεται αυτή την ώρα στην Αχαΐα και πιο συγκεκριμένα στη Ζήρια, με την ΕΛ. ΑΣ να εκκενώνει τα χωριά Ζήρια, Καμάρες και Λαμπίρι.

Οι κάτοικοι των οικισμών στην Αχαΐα έλαβαν μήνυμα από το 112 να εκκενώσουν τις περιοχές Ζήρια, Καμάρες και Λαμπίρι και τους δίνεται οδηγία να κινηθούν άμεσα προς το Αίγιο.

Οι άνεμοι έχουν ένταση 3 μποφόρ με ριπές που φτάνουν τα 6, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. Επί τόπου βρίσκονται και επιχειρούν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Την ίδια στιγμή, η αστυνομία ενημερώνει ότι λόγω της φωτιάς, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Πατρών, από Δρέπανο έως Λόγγο Αχαΐας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στην παλαιά εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου, από το Δρέπανο έως τα Σελιανίτικα Αχαΐας, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Οι οδηγοί παρακαλούνται να συμμορφώνονται με τις έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Δείτε τα βίντεο που δημοσίευσε tempo24.news:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020- Στίβος: Τρομερός ο Τεντόγλου! Με ένα άλμα στον τελικό

Πετσέτα γυμναστηρίου Sportime: 3 Εκνευριστικά πράγματα που μπορεί να συμβούν ενώ ετοιμάζεσαι να την χρησιμοποιήσεις!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αχαΐα: Μεγάλη φωτιά, εκκενώνονται τρεις οικισμοί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.