ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αχιλλέας Μπέος: «Θα σας κάνω μαύρους στο ξύλο!» (vid)

Ένταση και έφοδος της ΕΛΑΣ στο δημαρχείο του Βόλου, με τον Αχιλλέα Μπέο να εκτοξεύει απειλές.
Αχιλλέας Μπέος: «Θα σας κάνω μαύρους στο ξύλο!» (vid)

Αχιλλέας Μπέος: Παρουσίαση νέας επένδυσης που αφορά τη δημιουργία Μονάδας Αποθήκευσης, Αεριοποίησης Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (LNG). Τι μπορεί να πάει στραβά ώστε να γράψουμε αυτή τη στιγμή αυτό το θέμα; Και όμως, οι εντάσεις και οι απειλές δεν έλειψαν.

Οι τόνοι ουσιαστικά ανέβηκαν όταν τα μέλη της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας, Στέλιος Λημνιός και Κώστας Βολιώτης, θέλησαν να μπουν και να παρακολουθήσουν τη συνέντευξη.

Οι σύμβουλοι του Αχιλλέα Μπέου πήγαν να τους αποτρέψουν, δίχως να το καταφέρουν αρχικά, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ένταση από την πλευρά του Δημάρχου Βόλου.

Μάλιστα, όπως φαίνεται σε βίντεο, απειλεί κάποιους από τους παρευρισκομένους ότι θα τους κάνει μαύρους στο ξύλο εάν κάνουν φασαρία.

Στο παιχνίδι μπήκε και η αστυνομία, έπειτα από μήνυση που υπέβαλλε ο σύμβουλός του, Γιώργος Σκλιάς.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, όταν ο κ. Βολιώτης αντέτεινε ότι θα υποβληθεί μήνυση και από την πλευρά του προς τον Δήμαρχο Βόλου για απειλή και εξύβριση, τότε οι αστυνομικοί υπαναχώρησαν, αφήνοντάς τους να παραμείνουν στο χώρο της εκδήλωσης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αχιλλέας Μπέος: «Θα σας κάνω μαύρους στο ξύλο!» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.