ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aχτσιόγλου: «Δεν θέλω να ακούγομαι σαν να μην έχω αντίληψη του τι συμβαίνει στην αγορά»

Γνώση των άσχημων συνθηκών στην αγορά εργασίας, αλλά και σταδιακή βελτίωση δήλωσε η υπουργός Εργασίας μιλώντας στο Rise TV και τον Γεράσιμο Μανωλίδη
Aχτσιόγλου: «Δεν θέλω να ακούγομαι σαν να μην έχω αντίληψη του τι συμβαίνει στην αγορά»

Ό,τι έχει γνώση των άσχημων συνθηκών στην αγορά εργασίας όμως τα πράγματα βελτιώνονται σιγά – σιγά, σημείωσε η υπουργός Εργασίας, μιλώντας στο Rise TV και τον Γεράσιμο Μανωλίδη.

Η Έφη Αχτσιόγλου είπε ότι δεν θέλει να λέει «ότι όλα είναι εύκολα».

«Δεν θέλω να δώσω την εντύπωση σε ένα παιδί που πάει να βγάλει τα προς το ζειν ότι ξαφνικά θα ανοίξουν 800 πόρτες», ανέφερε χαρακτηριστικά. «(Δεν θέλω) να ακούγομαι ως ένας άνθρωπος που δεν έχει αντίληψη του τι συμβαίνει στην αγορά», υπογράμμισε η υπουργός Εργασίας.

«Νομίζω ότι σιγά – σιγά τα πράγματα αλλάζουν, βελτιώνονται, δημιουργούμε προϋποθέσεις για νέες θέσεις εργασίας. Αυτό φαίνεται», είπε.

«Από την πλευρά μου στο υπουργείο φτιάχνουμε πια προγράμματα εργασίας για νέους επιστήμονες που να δίνουν καλούς στοχευμένα. Ο δικός μου στόχος ήταν η αύξηση του κατώτατου μισθού, η επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων, η μείωση της ανεργίας και το χτύπημα της αδήλωτης εργασίας. Όλα αυτά, κυρίως ακουμπούν τους νέους», σημείωσε μεταξύ άλλων η Έφη Αχτσιόγλου.

Αχτσιόγλου στο RISE TV: «Αντέχουν οι επιχειρήσεις 650 κατώτατο – Αλλιώς πρόστιμα»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Aχτσιόγλου: «Δεν θέλω να ακούγομαι σαν να μην έχω αντίληψη του τι συμβαίνει στην αγορά»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.