ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αδαμαντίδης : Τι δήλωσε για τον ξυλοδαρμό του (vids)

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τον ξυλοδαρμό του
Αδαμαντίδης : Τι δήλωσε για τον ξυλοδαρμό του (vids)

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε χθες (4/7) ο Θέμης Αδαμαντίδης, που μεταφέρθηκε με σπασμένη μύτη στο νοσοκομείο για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο γνωστός τραγουδιστής, σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητα, προσεγγίστηκε από δύο άγνωστους άνδρες, οι οποίοι τον χτύπησαν και τον έριξαν κάτω.

Σύμφωνα με όσα τόνισε μάλιστα ο δικηγόρος του θύματος, Αλέξης Κούγιας, οι δράστες επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και φορούσαν κράνη.

Έφτασαν πολύ κοντά στο θύμα και του είπαν με άγριο τρόπο να επιστρέψει χρήματα που φέρεται να χρωστάει, σε γνωστό επιχειρηματία.

Ο Αλέξης Κούγιας μάλιστα τόνισε ότι η συγκεκριμένη υπόθεση είναι κάτι που ταλαιπωρεί εδώ και λίγο καιρό τον Θέμη Αδαμαντίδη, ενώ πλέον έχει κατατεθεί μήνυση προς αγνώστους.

Αρκετοί ήταν αυτοί που προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον γνωστό τραγουδιστή, ωστόσο δεν θέλησε να κάνει πολλές δηλώσεις.

Συγκεκριμένα απλά θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, λέγοντας πως αυτό που έπαθε δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ξυλοδαρμός, αλλά δεν ανέφερε ο ίδιος γιατί μπορεί να έγινε όλο αυτό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης:

«Ξαφνικά περπατάνε δύο άτομα στο πεζοδρόμιο, και δεν ξέρεις τις προθέσεις τους και τις διαθέσεις τους, και δεν σου λένε τίποτα και σε χτυπάνε στη μούρη, αυτό δεν είναι ξυλοδαρμός, αυτό λέγεται κάπως αλλιώς τώρα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αδαμαντίδης : Τι δήλωσε για τον ξυλοδαρμό του (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.