
Πανελλαδική στάση εργασίας στο Δημόσιο σήμερα Τετάρτη 8η Ιουλίου από τις 11:00 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου και συγκέντρωση στις 11:30 π.μ. στην Πλατεία Κοραή αποφάσισε το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ.
Σε ανακοίνωση που δημοσιοποίησε, η ΑΔΕΔΥ υποστηρίζει – μεταξύ άλλων – ότι «η κυβέρνηση δυναμώνει την καταστολή, φέρνοντας νομοσχέδιο για την ουσιαστική απαγόρευση των διαδηλώσεων και των συγκεντρώσεων».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας (8/7)
Παράλληλα, σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, την Πέμπτη 9η Ιουλίου 2020 στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στην Πλατεία Κλαυθμώνος, από κοινού με το Εργατικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ) και άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις.
Το Γενικό Συμβούλιο καλεί τα νομαρχιακά τμήματα της ΑΔΕΔΥ, σε συνεργασία με τα πρωτοβάθμια σωματεία, να οργανώσουν αντίστοιχες κινητοποιήσεις σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.
Sportime Extras

Επίθεση με βιτριόλι: Καταπέλτης ο εισαγγελέας για την 36χρονη – «Σοβαρή απειλή για την έννομη τάξη»

Μητσοτάκης: «Υποχρεωτικά self tests και σε λιανεμπόριο, μεταφορές και delivery» (vid)

Τινάζει την μπάνκα ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος!

Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος: Ο μαθητής που εξασφάλισε με 97% υποτροφία από το Yale!

Survivor διαρροή spoiler 12/4: Στατιστικά! Μπλε επέλαση με fantastic four!

Γιώργος Καραϊβάζ: Η Αστυνομία δεν αποκλείει οι δολοφόνοι να είχαν κάνει «πρόβα»

Ελληνοτουρκικά: 900 «Μ1117 Guardian» θωρακισμένα οχήματα στην Ελλάδα έτοιμα για μάχες!

Survivor spoiler 13/4: Ποια ομάδα κερδίζει το αγώνισμα για την 2η ασυλία;

Κάνετε follow στο Sportime
Κάνετε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook
Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram