ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΔΕΔΥ για Όλγα Γεροβασίλη: «Τιμωρεί όσους πήραν μέρος στην απεργία»

Τους αποκλείει, όπως αναφέρουν, από τις κρίσεις για θέσεις στελεχών (Γεν. Διευθυντές, Διευθυντές, προϊσταμένους)
ΑΔΕΔΥ για Όλγα Γεροβασίλη: «Τιμωρεί όσους πήραν μέρος στην απεργία»

Την υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, καταγγέλει η ΑΔΕΔΥ, λέγοντας πως τιμωρεί εργαζόμενους που συμμετείχαν στην απεργία.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ αναφέρει:

«Υλοποιώντας την απαράδεκτη τροπολογία της, άρθρο 24Α του Ν. 4369/2016, τιμωρεί όσους πήραν μέρος στη νόμιμη απεργία – αποχή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. από την αξιολόγηση, αποκλείοντάς τους από τις κρίσεις για θέσεις στελεχών (Γεν. Διευθυντές, Διευθυντές, προϊσταμένους)»και προσθέτει πως:

 «Είναι βέβαιο ότι οι όποιες κρίσεις γίνουν με αποκλεισμό συναδέλφων είναι αίολες και απονομιμοποιημένες πολιτικά, συνδικαλιστικά και ηθικά. Ως Α.Δ.Ε.Δ.Υ., δε, θα λάβουμε όλα τα μέτρα στήριξης των συναδέλφων που αποκλείονται. Είναι βέβαιο ότι στο τέλος θα δικαιωθούν. Η, δε, τροπολογία της κ. Γεροβασίλη θα μείνει στην ιστορία ως μελανό στίγμα, αφού είναι η μόνη Υπουργός, μετά τη μεταπολίτευση, που νομοθέτησε μέτρα τιμωρητικά για όσους συμμετέχουν σε νόμιμη απεργία».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΔΕΔΥ για Όλγα Γεροβασίλη: «Τιμωρεί όσους πήραν μέρος στην απεργία»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.